Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ezt, és mit...

Miért álmodtam ezt, és mit jelent?

Figyelt kérdés

Elég bonyolult álmom volt, de megpróbálom leírni részletesen. Nos tegnap azt álmodtam, hogy a régi általános sulimban voltam, a jelenlegi középiskolás osztálytársaimmal.Egy vizsgára vártunk, hogy írhassuk de még 5 óra volt délután, és csak este 7-től lehetett írni. Rám jött a hasmaris, így hát elmentem WC-re. A mostani osztálytársaim egy padon ültek mind, szembe velem. És nekem úgy kellett elvégezni a dolgomat. Semmi baj nem volt ezzel, addig amíg nem nyúltam a WC papírért. Elkezdtem tépni a WC papírt, és láttam rajta hogy valami folt van rajta, erre fel valamelyik osztálytársam(tudom név szerint hogy ki) be szólt hogy azt a foltosat ne használjam. Erre elkezdték az összes papírt legörgetni, meg piszkáltak, lökdöstek amíg a WC-n ültem. Meguntam, földhöz vágtam a papír gurigát és hazajöttem. Rájöttem hogy kár volt haza jönni, mert 7-re valahogy vissza kell érnem a suliba a vizsgára. Akkor már nem ment busz sem, és vonat sem.Mert a szomszéd városban van ez a suli. Megkérdeztem mamámat hogy nevelőapám megy-e még ma a szomszéd városba, mert átvihetne engem is. Azt mondta nem, így elindultam gyalog,de nem abba a városba hanem egy sokkal távolabbiba.Elindultam és oda is értem abba a városba, sehol egy ember nem volt, csak a buszok jártak utasok nélkül. Felszálltam egyre, ami a városból vitt ki..Hangosan kiabáltam a sofőrnek hogy lassítson, le akarok szállni. Leszálltam és elkezdtem visszafelé indulni..Hallottam hogy valaki követ, nem egy ember hanem több. Elkezdtem futni nagyon durván.. Utána megláttam egy vonatot, ami BP-Nyugatiból megy Szentesig. Gondoltam hogy felszállok rá, de úgy döntöttem inkább nem. Következő képem az, hogy ott vagyok egy lánynál akibe régen szerelmes voltam, és ott volt az egyik barátnője is. A barátnője elkezdte simogatni a fejem és mondta hogy le vagyok izzadva, mit csináltam? Feleltem neki, hogy futottam mert üldöztek. Erre az a lány, akit régen szerettem elkezdett nevetni hogy hol voltam és mit csináltam? Neki is elmondtam röviden a sztorit, majd neten rá keresett erre de nem talált semmit.

Ennek az egésznek az előzménye tegnap előtt az volt, hogy bementem egy WC-re, és utána arra ébredtem fel hogy le van kötözve a lábam és a kezem.

Bocsi ha hosszú lett de érdekel miért álmodok ilyeneket, és mit jelent. 18 éves fiú vagyok.

2014. máj. 19. 11:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Semmit! Álmodban biztos pisilned meg kakilnod kellett, de nem tudtál felébredni! :) Vagy féltél a vizsgától, és ezt álmodtad! Álmaink a félelmeinket és a vágyainkat fejezik ki.
2014. máj. 19. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!