Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez (álom)?

Mit jelenthet ez (álom)?

Figyelt kérdés

Ma azt álmodtam, hogy egy réten futok egy SS-tiszt elöl. Emlékszem, hogy kétségbe voltam esve, de nem rémlik, hogy féltem volna. Pár pillanat múlva elkapott... (erre a részre nem emlékszem).. Utána már csak annyi, hogy beleszerettem, és ő is szeretett engem, legalábbis azt hiszem...

Rólam csak annyit, hogy szélsőbaloldali vagyok, és bár van egy pár náci barátom, gyűlölöm az eszmét.

(Nem vagyok babonás, nem is hiszek nagyon az álomfejtésekben, csak egész nap az álmomon járt az eszem, és még most is a hatása alatt vagyok. Olyan boldog voltam benne...)

2014. máj. 18. 15:26
 1/3 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy annak ellenére, hogy náci volt barna volt a haja.

Valahogy így nézett ki: [link]

2014. máj. 18. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Aki szélsőjobbos az egy nácit a közelébe nem visel el,és nem tűr meg, nem hogy még pár db-ot barátjaként emleget:D
2014. máj. 18. 15:44
 3/3 A kérdező kommentje:

*szélsőbal

Hát pedig ez van. Azt nem mondom, hogy nem szoktunk miatta összeveszni, de szerintem a barátságnak és a politikának semmi köze egymáshoz. De talán kanyarodjunk vissza az eredeti kérdéshez...

2014. máj. 18. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!