Miert almodom ezt kb 3-4 napja?
Sziasztok.
Korobelul 3-4 napja minden ejszaka gyotor egy alom.. teljesen leizzadok es vergodom az agyban..
Az alom a volegenyemrol szol.
Valahol vagyunk nem emlekszem teljesen hogy hol en a volegenyem egy no es egy baratunk..
De az almomban nem a volegenyem mert egy masik novel van es en probalom "visszaszerezni" ot.... Mindent megteszek... ma pl: lefekudtem 11-kor aludni 1 orara es ez az alom jott elo megint... De en a not nagyon megvertem mert rajottem hogy hamiskodik nagyon igy fogtam es utottem vertem es a parom nem szolt semmit......... Aztan megcsokolt es ujra egyutt voltunk.. ez megy par napja hogy masik novel van es en probalom vissza kapni ot lenyeg hogy mindig vissza kapom a paromat. .. Van az almomban vonat es busz is ( ez utazast jelent nalam 1000%..)
elnezest ha zavaros de nem tudtam jobban leirni.
Komoly valaszokat kernek mert mar aggaszt ez az alom. Koszonom elore is
Hát ez tényleg zavaros volt. Pár ékezet és írásjel már segített volna kicsit. :D
Szerintem bizonytalan vagy; kevésnek érzed magad; úgy gondolod, nem vagy elég jó; félsz a megalázástól, esetleg már át is élted valamilyen formában; félsz, hogy elnyomnak, nem vesznek komolyan; stb.
És most ne csak a kapcsolatodra gondolj, hanem bármi más is lehet a háttérben. Bár a legvalószínűbb a női magabiztosságod hiánya lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!