Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miert almodom ezt kb 3-4 napja?

Miert almodom ezt kb 3-4 napja?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Korobelul 3-4 napja minden ejszaka gyotor egy alom.. teljesen leizzadok es vergodom az agyban..

Az alom a volegenyemrol szol.

Valahol vagyunk nem emlekszem teljesen hogy hol en a volegenyem egy no es egy baratunk..

De az almomban nem a volegenyem mert egy masik novel van es en probalom "visszaszerezni" ot.... Mindent megteszek... ma pl: lefekudtem 11-kor aludni 1 orara es ez az alom jott elo megint... De en a not nagyon megvertem mert rajottem hogy hamiskodik nagyon igy fogtam es utottem vertem es a parom nem szolt semmit......... Aztan megcsokolt es ujra egyutt voltunk.. ez megy par napja hogy masik novel van es en probalom vissza kapni ot lenyeg hogy mindig vissza kapom a paromat. .. Van az almomban vonat es busz is ( ez utazast jelent nalam 1000%..)

elnezest ha zavaros de nem tudtam jobban leirni.

Komoly valaszokat kernek mert mar aggaszt ez az alom. Koszonom elore is

2014. máj. 5. 13:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ez tényleg zavaros volt. Pár ékezet és írásjel már segített volna kicsit. :D

Szerintem bizonytalan vagy; kevésnek érzed magad; úgy gondolod, nem vagy elég jó; félsz a megalázástól, esetleg már át is élted valamilyen formában; félsz, hogy elnyomnak, nem vesznek komolyan; stb.

És most ne csak a kapcsolatodra gondolj, hanem bármi más is lehet a háttérben. Bár a legvalószínűbb a női magabiztosságod hiánya lehet.

2014. máj. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!