Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez egy jel lehet vajon?

Ez egy jel lehet vajon?

Figyelt kérdés

Nem rég egy lány ismerősöm mondta, hogy kislány korában mindig ő volt a legszebb kisgyerek, mostmár pedig nem kell egy fiúnak sem sajnos.

Én ekkor majdnem mondtam, hogy de még most is te vagy a legszebb, de aztán inkább magamban tartottam, féltem hülyén jönne ki a helyzet.

Erre ma azt álmodtam, hogy megkérdezi tőlem, komolyan gondoltam-e, hogy tényleg ő a legszebb. Sajnos itt pont felébredtem, így nem tudtam meg a történet folytatását.

Kb egy éve egyszer már mondtam neki, hogy szerintem nagyon szép, de azt teljesen barátilag értettem, amúgy sem lett volna aktuális nekem, és amennyire tudom, neki sem.

Az utóbbi időben egyre jobb viszonyban vagyunk, párszor megölelt, illetve egy többekkel való közös programunkon mintha kereste volna a tekintetem. Ekkor lett volna ez a végül bent tartott mondat is, de aztán álmomban mégis úgy alakultak a dolgok, mintha kimondtam volna.

Korábban beszélgettünk már róla, hogy kinek milyen elvárásai vannak egy kapcsolattól, pártól, és nem igazán fedik egymást az elképeléseink, de most valamiért mégis megfordult a fejemben mint nő.

Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lett, de kicsit tanácstalan vagyok, nem akarom elrontani a mostani jó, bár felületes viszonyunkat.

2014. máj. 2. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
A vágyaidat tükrözte vissza az agyad, csak az álmodon keresztül.
2014. máj. 2. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nem jel, csak tele volt a fejed vele. Velem volt olyan, hogy lefekvés előtt olvastam, majd elaludtam. Álmomban olvastam tovább a könyvet, mintha le se tettem volna. :)
2014. máj. 2. 21:01
 3/6 A kérdező kommentje:

És utána emlékeztél arra, amit olvastál álmodban?

Egyezett azzal, amit utána ébren olvastál? :D

Velem sokszor fordul elő, hogy megálmodok valamit, legalábbis ezt a hiszem, a valóságban persze lehet csak déjà vum van.

2014. máj. 2. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok: velem volt olyasmi, hogy azzal volt tele a fejem, hogy megakartam tanulni franciául, és kiakartam menni oda kicsit, végül ezzel kapcsolatos álmom is volt, addig egy büdös szót se tudtam francia nyelven, és álmomban még is voltak olyan szavak előttem, amiknek utána néztem a valóságban, hogy léteznek-e egyáltalán ugye francia nyelven, és léteztek. Ettől független az álomnak magának semmi jelentősége se volt, lehet régen vhol hallottam azokat a szavakat, csak nem emlékeztem rá, de azért érdekesek tényleg ezek a dolgok.
2014. máj. 3. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, ez baromi régen volt, úgy rémlik, hogy nem emélkeztem, hogy pontosan mit olvastam. Nem álmodtam meg a könyvet, annak dacára, hogy nekem is sok jósló álmom volt, de ezek csak évekkel később jelentkeztek.
2014. máj. 3. 21:38
 6/6 Ihász Boglárka válasza:

Szerintem a lány szerelmes beléd.

Ismerem a helyzetet mivel jómagam is lány vagyok...

ezek a jelek a szerelemre utalnak.

Az álmodban történt dolgok valószínűleg mutatják hogy szerelmes beléd...........ezt is tapasztalatból tudom.

Hidd el nekem nem kell sok idő és bevalja neked is hogy szeret.

2014. máj. 4. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!