Ezek az álmok vajon mit jelentenek?
1. Egy teljesen idegen fiúval csókolózok, utána a fiú ráír egy lányra azzal a szöveggel, hogy „hello baby.”
2. Egy középkori mágikus faluban élek és azt vesszem észre, hogy a fiú, aki nekem tetszik, (a valóságban elmondtam ezt neki, de nem szeretne barátnőt, ez olyan 2 éve volt) na, szóval, hogy én is tetszem neki. És ezek után az álomban még egy darabig vannak erre utaló jelek majd a végén a falu melletti hegyről elkezdenek lőni minket ilyen mágikus tűzgolyókkal, és emiatt elszakadunk egymástól.
3. Az osztályommal erdei táborba megyünk és a lányok szobája eléggé elhanyagolt és a falban an két lyuk, az egyikben csontvázak vannak, amik mozognak is a másikban meg fura lények, az osztállyal bejártuk mindkét barlangot majdan arra lettem figyelmes, hogy kosárlabdameccset játszunk a csontikkal halloweeni töknek öltözve, mint „mez”! ….
Egyszerűen vágysz egy kapcsolatra, de még valahol vannak benned gátak (túl fiatal vagy, nem mersz egy kapcsolatot kialakítani még, félsz a csalódástól, stb). A fura lények és a csontváz, első ránézésre rémisztő, ijesztő, de mivel később már együtt játszotok, azt jelenti, hogy a félelmed alaptalan, vagy csak az ismeretlenségből, idegentől való tartózkodásból fakadnak.
Persze lehet, hogy a kérdés kamu, de véleményem szerint ha tényleg ilyet álmodsz, ezt jelenti. Ezek nem jós álmok, szimplán a tudat alattid álomban való kivetülései: veled történtek feldolgozása, félelmeid, vágyaid megjelenése, sokszor furcsa köntösbe, motívumokba bujtatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!