Ez/ezek az álmok jelentenek valamit?
Az irodalom tanárommal álmodtam (nő)
A legfrissebb álmom amikor valakivel voltam ès megakartam őt keresni...egyszer megtaláltuk egy hotel szerűsègbe ès mi is vettünk ki ott egy szobát..mindenáron beakartam jutni a szobájába...de nem sikerült..akárhányszor találkoztunk mindig mosolyogtunk egymásra..nèhány idő elteltèvel átjött a szobánkba ès hozott levest ès leültünk az asztalhoz ès beszèlgettünk..ès elkezdtem mondani hogy nekem verset kell tanulnom hètföre (ez a valo èletbe is igy van)...ès felèbredtem
Másik álmom...kiosztotta a dolgozatokat..az enyèmre rá volt irva ,hogy vissza jelölt facebookon (hülyesègnek hangzik de igy volt)...kèsöbb elkezdtünk beszèlgetni ès áthivott magához mèg taxit is rendelt a házam elè..elmentem hozzá..az ajtaja nyitva volt ezèrt bentem ès ő egy lánnyal feküdt egy ágyba..volt ott egy másik lány oda mentem hozzá de utána felèbredtem
Hozzáteszem nagyon jófej tanár ès szeretem (nem ugy)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!