Mit jelentenek ezek az álmok?
3 dolgot is álmodtam:
1. (A bátyám szalagavatója volt pénteken és utána elhívott a barátnője és a bátyja bulizni.De aztán nem mentem mert a bátyám nem akart elvinni,mert nem akart rám vigyázni,viszont a barátnő bátyja felajánlotta hogy vigyáz rám. Ez valóban megtörtént.) És azt álmodtam,hogy mi hárman folyton mentünk valahova éjjel. pl. moziba és a báty folyton vigyázott rám. Egyszer összebújtunk és azt mondta hogy jó illatom van Ez mit jelent??
2. Krumplit pucoltunk lent a nappaliban a 3 testvéreimmel és anyukámmal. igazából nem pucoltuk,hanem szeleteltük kockára,és én ettem belőle nyersen.(mondjuk szeretem nyersen)
3. Nem tudtam lemenni a nappaliba a szobámból,ezért az erkélyajtómat kinyitottam,és lemásztam a kerítésen, majd a kerti ajtót kinyitottam kívülről, de nem tudom hogy,hisz nincs kilincs kívül. Majd bejutottam és visszamásztam
Remélem tudtok segíteni :)
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!