Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hetek óta álmodom valakiről,...

Hetek óta álmodom valakiről, akit nem ismerek. Idegen. Nem láttam még soha sehol. Mit jelent ez? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Nő vagyok. Hetek óta álmodom egy pasiról, akit nem ismerek. A furcsa az, hogy szőke, kék szemű (a valóságban nem ez a "zsánerem")az ismeretségi körömben sincs ilyen. Az arca tisztán elöttem van már, de még soha nem láttam sehol! A másik furcsa dolog, hogy álmomban mindig megcsókol, a falhoz présel, és mindig egy elég nagy kés van nála és valahogy tudom, hogy meg akar ölni, de nem tudok védekezni. Leblokkolok. A helyszín is mindig ugyanaz. Egy alagsor, koszos, csupasz valak, rengeteg lom, és egy falépcső felfelé.

Mi jelenthet ez? És főleg miért álmodok vele kb heti 3-4 alkalommal?

2014. ápr. 30. 11:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
52%
Szerintem keress fel egy rendezőt, hogy csináljon belőle filmet!
2014. máj. 1. 12:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Itt egy erdekes cikk olvasd el.

[link]

2014. máj. 2. 08:07
 13/14 anonim ***** válasza:

szerintem is álmodhatunk olyanról, akit még nem láttunk...velem megtörtént, hogy olyan 18 éves korom körül álmodtam egy fekete pasival (életemben nem ismertem előtte feketét), aztán 20 évesen találkoztam életemben először pontosan azzal a pasival, akivel álmodtam....

másik, hogy egyszer álmodtam egy vörös hajú lányról, aki konkrétan én voltam, csak egy másik életben...teljesen máshogy nézett ki, mint én, sosem láttam előre, és biztosan tudtam, hogy ez is én vagyok...és azt is tudtam, hogy nem előző életből való ez az énem, hanem jelenleg is futó másik életről van szó...mondjuk ezt azóta se bírom felfogni, hogy lehet egyszerre több énem és életem, de akkor ott az álomban ezt biztosan tudtam

2014. máj. 3. 17:28
 14/14 anonim válasza:
vagy életed szerelme.. vagy egy gyilkos aki álmodba legyilkol. :D
2014. máj. 16. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!