Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hetek óta álmodom valakiről,...

Hetek óta álmodom valakiről, akit nem ismerek. Idegen. Nem láttam még soha sehol. Mit jelent ez? (Többi lent. )

Figyelt kérdés

Nő vagyok. Hetek óta álmodom egy pasiról, akit nem ismerek. A furcsa az, hogy szőke, kék szemű (a valóságban nem ez a "zsánerem")az ismeretségi körömben sincs ilyen. Az arca tisztán elöttem van már, de még soha nem láttam sehol! A másik furcsa dolog, hogy álmomban mindig megcsókol, a falhoz présel, és mindig egy elég nagy kés van nála és valahogy tudom, hogy meg akar ölni, de nem tudok védekezni. Leblokkolok. A helyszín is mindig ugyanaz. Egy alagsor, koszos, csupasz valak, rengeteg lom, és egy falépcső felfelé.

Mi jelenthet ez? És főleg miért álmodok vele kb heti 3-4 alkalommal?

2014. ápr. 30. 11:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Biztos,hogy lattad mar valahol,lehet csak elment az utcan melletted,de latnod kellett,idegenröl akit sosem lattal,nem almodhatsz.Ezert van,hogy a vakok is almodnak,de csak hangokat hallanak,arcokat,embereket soha.Csak olyanrol almodhatsz amit mar latott az agyad,amit erzekeltel.A kes,hogy megcsokol nem tudom mit jelenthet.... Erdekes dolgok ezek.
2014. ápr. 30. 12:32
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Én is úgy tudom, hogy csak olyan arcokkal álmodunk, amiket már láttunk ébren (nem feltétlenül tudatosult ébren, rengeteg dolgot, amit érzékelünk, nem fogunk fel tudatosan de megőrződik ettől még és tudatalattiból előjöhet).

Mondjuk én kicsi gyerekkoromtól kezdve nagyon sok torz alakkal és arccal álmodtam, amit a jó ég tudja hol láthattam (nem biztos, hogy akarom tudni).

2014. ápr. 30. 12:44
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nem tudom ki lehet ez, nem emlékszem rá.:(

De miért álmondnék valakiről, aki esetleg elment mellettem az utcán?

Ténylg furcsa dolgok ezek.

Én is álmodtam már furcsa groteszk arcu emberekkel. Bújkáltam elölük. Álmondtam már kastéllyal, medvével aki megtámadott, álmomban láttam ahogy forog a föld és le tudtam nézni a nagy semmibe.

Sőt olyan is volt, hogy azt álmondtam kígyó van a lakásban, aztán azt, hogy árvíz van, cunami és egy bevásárlóközpontban vagyok (sok már emberrel), amikor közelít a víz. Ez a két utóbbi azért érdekes, mert délután álmondtam mindkettőt (a kettő között felriadtam), még el is meséltem valakinek. És este a híradóban az egyik hír az volt, hogy egy család kígyót talált a házában, a másik meg árvízes hír volt. Csak bámultunk egymásra azzal akinek elmondtam.

És sok más hasonló is volt.

Ezért zavar a mostani visszatérő álmom.

2014. ápr. 30. 14:24
 4/14 A kérdező kommentje:

Ja igen, ami még zavar, hogy aki emlékszik az álmaira, ők mindig mesélik, és van benne repülés, vagy zuhanás.

Én soha nem álmondtam ezzel, pedig jó lehet repülni.

2014. ápr. 30. 14:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Nyugi, aki zuhanással álmodik, az rendszerint az ágy szélére keveredett, és egy hajszál választja el attól, hogy leessen róla. Mondjuk én gyerekkoromban álmodtam folyton, hogy a lépcső felett repülök lépkedés helyett, azt mindig szerettem. Az álmodban azt a jelenetet tuti nem láttad filmben, vagy ilyesmi? Mindenesetre, ha látod a pasit, fuss! :)
2014. ápr. 30. 16:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom hogy ki találta ki azt a marhaságot, hogy csak látott arcokkal álmodunk. Álmomban még a legközelebbi ismerőseim arca sem egyezik meg 100%-osan a normális arcával, csak nagyon hasonlít. De például ha tükörbe nézek, az én arcom sem teljesen ugyanolyan, mint ébren. Esetleg az lehetne elképzelhető, hogy az összes eddig látott ember arcából rak össze új arcokat, akkor viszont az egész feltételezésnek semmi értelme, mert a lehetőségek tárháza végtelen. Fekete és fehér pontokból is lehet arcot létrehozni, ami végtére is egy új arc. Erre pedig képesek vagyunk, elég csak leülni rajzolni. Ez a ,,minden álmunkban látott arcot láttunk már" szerintem pont akkora marhaság, mint hogy álmunkban nincsenek érzéseink.

A kérdésre válaszolva: Nem tudom hogy mit jelent, de szerintem szaladj, ha véletlenül meglátod valahol. Akkor is, ha mindenki hülyének néz. Jobb félni, mint megijedni.

2014. ápr. 30. 20:47
 7/14 anonim ***** válasza:

Érdekes, én emlékszem arcokra álmomból, de csak esetben, ha nem létező személlyel álmodtam. Ha létezővel, neki szinte biztosan nem látom az arcát. Fura. Amúgy vele nem álmodtál?

[link]

2014. ápr. 30. 20:50
 8/14 A kérdező kommentje:

De igen, egyszer láttam már álmomban, csak valahogy az orra nem stimmel. Akivel én álmodtam, annak hegyes és szinte görbe orra volt.

A visszatérő álmomban a pasira nem emlékszem sehonnan, hiába töröm az agyam. Szőke, kék szemű, elég csontos az arca, szúrós már már ijesztő a tekintete is. Este megint vele álmodtam, a helyszín ugyan az volt, ugyan úgy zajlott minden, de most a hátam mögött nem fal volt, hanem egy kétszárnyú nyitott ablak.

2014. máj. 1. 08:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott még valami. Magas! legalább egy fejjel magasabb nálam, és van valami irás a csuklóján, de soha nem tudom elolvasni.
2014. máj. 1. 08:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Tanulj meg tudatosan álmodni és hívj rá egy sárkányt! :)
2014. máj. 1. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!