Mit gondoltok az álmaimról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Nem feltétlenül a konkrét jelentés iránt érdeklődök most.Az a helyzet,hogy volt hogy megálmodtam valamit előre,többször is előfordult.Viszont ezekre a dolgokra vágytam is,szóval nem tudom hogy ezek vágyálmok,vagy jósálmok?Vagy,a kettő nem zárja ki egymást?Minden esetre,az biztos,hogy valóra váltak.2014. ápr. 3. 21:06
11/12 anonim válasza:
A benzol molekulájának kapcsolódó szerkezetének hogyanja is hasonló módon történt. A tudos sokáig gondolkozott azon,hogy hogy lehet azt leírni. Egyszer egy farkába harapó kígyó jelent meg előtte. Álmában,vagy ébrenlétben erre már nem emlékszem. Ez döbbentette a benzol szerkezeti képletére,hogy az gyűrű alakú. Azóta ismeretes a benzolgyűrű. Tehát az álom,vagy látomás nem egészen pontosan ugyanaz,de erősen hasonló,s így a töprengést megoldó lehet.
12/12 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm a választ :) Hasznosak voltak a példák.
2014. ápr. 12. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!