Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit gondoltok miért álmodunk...

Mit gondoltok miért álmodunk egy személlyel sokszor? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szerintetek igaz az, hogy akivel álmodsz az gondolt rád mielőtt elaludt? Vagy esetleg akiről álmodunk esetleg hiányzunk neki? Egy fiúval nagyon sokszor szoktam álmodni. Pár évvel(3)ezelőtt nagyon tetszett, most nem tudom. Nem szoktunk beszélni, köszönni sem köszönünk. Miért van az, hogy álmodunk bárkivel is? Mivel lehet ezt magyarázni, a történetemtől eltérően? 16/L.
2013. márc. 10. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért álmodsz róla mert nagyon szimpatikus volt, és talán még hiányzik is és kíváncsi vagy még rá.
2013. márc. 10. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
De van hogy persze gondoltam én is sokat egy emberre,egy hétig állandóan róla álmodtam-azóta még többet gondoltam rá,de két hete semmit se álmodtam róla,na de miért nem?én is pont ezen agyalog,a nap 24órájából 23ban (na jó,alvás közbe nem)rá gondolok,mégsincs az álmaimban.
2013. márc. 10. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mert ugye azt mondják,akire sokat gondolsz arról álmodsz majd.fordítva is hallottam,nem tudom igaz ez
2013. márc. 10. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én olyan emberekkel is álmodok, akiket 7-8éve nem láttam, és még csak eszembe se jutottak. Ennek az az oka, hogy a tudatalatti emlékképekből dolgozik, egyszerűen "kukáz" egy karaktert az álomhoz. Meg helyet, stb. Ha úgy gondolod, még nem jártál ott, akkor is jártál, legfeljebb korábban...
2013. márc. 10. 23:07
 5/7 A kérdező kommentje:
hu, érdekes. amiket álmodni szoktam vele azok nem történtek meg, báris másik életben lehet, de most nem.
2013. márc. 11. 08:50
 6/7 anonim válasza:
88%
van az a "mondás", hogy akit sokáig mereven nézel, azzal lefeküdnél, vagy megölnéd. Lehet hogy ez az álmokban is érvényes. :D
2013. márc. 11. 18:11
 7/7 anonim válasza:
100%
Nem reg volt,hogy egy kollegammal sokat almodtam akivel majdnem osszejottunk de meg se... aztan masnap meselte meloban h velem almodott aznap ejjel en is vele almodtam.. Aztan bevallotta,hogy sokat gondolt ram az elotte levo napokban.... Lehet ez a veletlen muve de mi van ha meg se? Ezt sose tudni
2019. aug. 30. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!