Mit gondoltok álomfejtők?
Aki ért ehhez, vagy legalábbis sokat tanult már ebben a témában:
A lényege az álmomnak az volt, hogy kétségbeesetten és egyben boldogságban sírtam, mert megláttam magamat valamilyen helyzetben, és ugyan nem mondtam semmit "magamnak" mégis tudtam, hogy azt mondom: te döntötted el, hogy milyen életed lesz, vagy ehhez hasonló.
Tegnap óta ez jár a fejemben... szinte a mellkasomban érzem, ahogy rám telepedik az az érzés: ez igaz, ez egy üzenet.
Emellett rengetegszer álmodok úgy, hogy félek... és riadok fel.
Aki tapasztalt ilyen téren vagy van tanácsa mit lehetne tenni az kérem, írjon!
19, lány.
úgy érzem itt azzal nézel szembe, hogy az életed, a maga kis esetleges voltában pont az, ami kell, hogy legyen. és ez egyszerre öröm, mert minden jól van, ugyanakkor valami teher érzés. mert ez valamiféle egyesülés a sorsoddal, felelősség iránta. nem lehet mentségeket, kibúvót keresni.
egy olyan helyzet jut erről eszembe, hogy valahogy egy pillanatra egy film egyik karaktere tudatára ébred. és észreveszi, hogy ő egy koldus bohóc. és akkor szomorú lesz, pláne, hogy látja a többi szereplőt, hogy tisztábbak és kisimultabbak. és arra gondol, hogy nem lehetne-e ő inkább valamelyik másik. hogy nem tudna e szerepet cserélni. és hogy egyáltalán. miért pont ő, ez a nyomorult :). de ekkor elkezd gondolkodni, hogy vajon ki lehet itt a főszereplő és nem tud rájönni így a filmen belülről. mert mindegyik szerep lehet érdekes a maga nemében és csak attól függ, hogy miről szól a film, hogy melyikre fókuszál a kamera. és ekkor megérti, megérzi valahogy, hogy ez a szerep a saját választása lehetett egykor, csak ezt már közben elfelejtette. mert el kellett, hogy felejtse. mert máskülönben nem tudott volna, teljes őszinteséggel lenni a szenvedő, nevető. nem vette volna komolyan. és amikor ezt megérti akkor nevet is, de továbbra is rajta a teher, hogy ezt az utat kell járnia és fogalma nincs hova fog ez vezetni. lehet egy rossz vicc miatt felnégyelik. lehet azt kell majd megnéznie, hogy az milyen. és ez félelmetes és megint sír kicsit.
Valóban lehet üzenet :) Az álmokon keresztül üzeneteket is kaphatunk.
Ha félelem miatt felriadsz azaz nem vagy a legjobb alvó akkor valami lelki dolog is lehet a háttérben, lehet hogy érdemes lenne utána járni.
(Nyugtasd meg magad elalvások előtt, pl hallgass vmi kellemes meditációt vagy pozitív megerősítéseket, ilyesmik..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!