Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért nem álmodom?

Miért nem álmodom?

Figyelt kérdés
Régebben kifejezetten sokszor álmodtam, viszont mióta elköltöztem otthonról, azóta talán egyszer-kétszer. Ennek két éve. Miért nem álmodok? Vagy ha igen, miért nem emlékszem rá?
2014. márc. 28. 23:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Mindennap 13* álmodunk, nem emlékszünk rá. Kivéve ha pont álom közben ébredsz fel.

Nyisd ki az ablakot hogy nagyobb eséllyel ébredj fel külső zajra, hátha épp álmodsz.

2014. márc. 28. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Le van terhelve az agyad, túl sok esetleg a fárasztó feladat, vagy folyamatosan stresszelsz valamin, esetleg mindkettő. Próbáld meg elalvás előtt kiüríteni az agyad, nem gondolni semmire. Működni fog.
2014. márc. 29. 00:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meg nagyon álmodom, és nagyon emlékszem rá. Szeretnék nem álmodni.
2014. márc. 29. 01:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

"Le van terhelve az agyad, túl sok esetleg a fárasztó feladat, vagy folyamatosan stresszelsz valamin, esetleg mindkettő. Próbáld meg elalvás előtt kiüríteni az agyad, nem gondolni semmire. Működni fog."

Annyit tennék még hozzá,hogy korán feküdj le, jól aludd ki magad,legalább 2-3× egy héten lehetőleg egymás után,és akkor menni fog.Én is csak olyankor szoktam.

2014. márc. 29. 02:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy leírtam, erre ma éjjel álmodtam :) Hogy mit, az nem érdekes, nem szoktam neki nagy jelentőséget tulajdonítani, de általában pozitív dolgokról álmodom, amitől valamiért jobban indul a napom és ez ma sincs másként :) Köszönöm az eddigi válaszokat! Lehet az a baj, hogy keveset alszom...most éjjel több, mint 8 órát sikerült. Ez elég ritka, otthon többször előfordult.
2014. márc. 29. 08:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Grat...
2014. márc. 29. 08:53
 7/9 anonim ***** válasza:
(A "grat"-ot egy másik 75%-os írta, én a 2. vagyok)
2014. márc. 29. 11:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, előfordul, hogy nem emlékszik az ember minden álmára, ez azért fordul elő, mert az agy alváskor több hullámhosszon dolgozhat. Alfa, delta, és théta. Na most, ha kisebb hullámhosszon dolgozik, mint alfa, akkor nem fogsz rá emlékezni, mert egyszerűen a memóriádba nem vésődik be eléggé. Röviden és tömören tehát, ha minden nap 8 órát alszol és nem holt fáradtan fekszel le, nagy eséllyel emlékezni fogsz az álmaidra.
2014. ápr. 11. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:
mert nem alszol.
2014. ápr. 15. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!