Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudnátok segíteni? Nem értem...

Tudnátok segíteni? Nem értem miért van ez? Miért álmodom ezt?

Figyelt kérdés

Az első álom az volt hogy szültem egy kislányt és fogtam a karomba.

A második szintén ugyan ez volt csak annyi hogy szoptattam a kislanyom és sirva mondtam anyumnak hogy nincs anya tejem.

A harmadik álmom pedig szültem 4es ikreket 2fiu es 2 lányt. MINd a négy gyermekemnek adtam 2 nevet. Nagyon jól emlékszem rá milyen neveket adtam.

Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből.

Szeretnék gyereket de nem erölgtettem a dolgot meg hát most vannak fontosabb dolgaim is.

2014. márc. 18. 07:17
 1/6 A kérdező kommentje:
Mit jelent ez az álom?
2014. márc. 18. 07:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy nagyon szeretnél gyereke(ke)t. Az álmok sokszor az eddig nem megvalósult vágyakat "elégítik ki" ha csak egy időre is. Természetesen, hogy ha felébred az ember, akkor a vágyait sokszor az ésszerűség irányítja. De az álmok a vágyak megtestesítői.
2014. márc. 18. 07:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy nagyon szeretnél gyermeket, de tudatosan szeretnél uralkodni önmagadon. A tudatalatti rendszered jelzi, hogy eljött az ideje, de a tudatoddal nincs összhangban. Lehet, hogy mire azokat a "fontosabb dolgaidat" elvégzed, már a szervezeted nem lesz a csúcsponton, de te tudod. A természetet még nem győzte le senki, de folytan azt hibáztatja...
2014. márc. 18. 08:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Huhh hat en ezt nm tudtam :(

Bevallom szep volt az alom!

Azt tudom hogy nem szabad eroltetni, es ra gondolni mert annal inkabb nem jon a baba!

Paromnak elmeseltem elsirta magat es mondta barcsak igy lenne :) a 4es ikreknek orulne meg en is de nem ez szamit hanem az hogy egeszseges legyen :)

Koszonom a valaszokat ment a zold kez :)

2014. márc. 18. 08:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De azért ne vedd túlságosan komolyan az álmokat, ne hozz döntést csak ezek miatt. Érdekességnek jó, de ennyi.
2014. márc. 18. 11:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem veszem komolyan :) de attol meg szep alom volt :)

Ment a zold kez :)

2014. márc. 18. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!