Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért van ez a visszatérő álmom?

Miért van ez a visszatérő álmom?

Figyelt kérdés

Volt egy nagy szerelmem még 17 évesen. 1év után én szakítottam vele, majd elköltöztem, és azóta családom van, mindennek már 13.éve. Azóta csak párszor láttam, de pár éve már egyáltalán nem látom. NEm szoktam rá gondolni, mégis évek óta még a mai napig is rendszeresen álmodom róla. Mindig azt álmodom, hogy keresem őt, vagy látom, de nem szól hozzám, vagy nem is vesz észre. Úgy felkavarnak ezek az álmok, hogy felriadok, és a szívem 120-szal ver, van hogy sírva ébredek és alig tudok megnyugodni.

Miért van ez a visszatérő álmom róla? Mit kellene tennem hogy megszünjenek ezek az álmok? Mi nyugtalaníthat ennyire legbelül, hogy nem tudok nyugodni tőle? Vagy mi lehet emögött az egész mögött?

Csak komoly válaszokat kérek. Köszönöm.

2014. márc. 11. 08:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt csak te tudhatod, ez miért nyugtalanít?Talán nem is akartál igazán szakítani vele.Az álmok nem hazudnak, talán még szereted.
2014. márc. 11. 09:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert tudatallatt még szereted őt, de azis lehet, hogy ő is gondol rád sokat, mert ha valaki gondol valakire, az illető álmában megjelenik... legalábbis ez az én véleményem :)
2014. márc. 11. 14:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Kb 4 éve beszéltünk, akkor elmondtam neki az álmokat, erre ő azt mondta ő is szokott rólam álmodni. Akkor most mi van_? Keressem fel és beszéljek vele? Vagy mit tegyek hogy a lelkem megnyugodjon?
2014. márc. 11. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj vele.
2014. márc. 11. 14:23
 5/9 A kérdező kommentje:
De mit mondjak? Hogy róla álmodom? És attól jobb lesz nekem? Ha egyáltalán hajlandó beszélni velem.
2014. márc. 11. 14:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Valóban mikor anno 13 éve szakítottam vele, az eszemre hallgattam, nem a szívemre. De 13 év után is kísért ez tudat alatt? Ezt nem értem, miért nem múlik már el? Szerettem nagyon ez tény, de most nem érzem hogy szerelmes lennék bele...
2014. márc. 11. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Lrhrt, hogy nem érzed, de ha meglátnád lehet hevesebben dobogna a szíved ...
2014. márc. 11. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
*lehet
2014. márc. 11. 14:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Az lehet...
2014. márc. 11. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!