Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent aquaparkról álmodni?

Mit jelent aquaparkról álmodni?

Figyelt kérdés
Nem izgatna a kérdés ha nem álmodnám több éve azt, hogy aquaparkban vagyok/csúzdákon csúszok le, holott napközben meg sem fordul a fejemben, hogy erről gondolkodjak. :D Arra gondoltam, nem lehet véletlen, hogy egy héten majdnem 3x álmodom ezt. Mit jelenthet?
2014. márc. 3. 00:07
 1/4 My Conserve válasza:
Válasz előtt érdekelne a korod, és az eddigi akvaparkos élményeid. Esetleg hogy az otthonod közelében van-e akvapark.
2014. márc. 3. 00:32
 2/4 A kérdező kommentje:
20 vagyok, de nem hiszem hogy eddigi "aquapark-os élményeim" vajmi befolyással lennének álmaimra, a tárgyak inkább szimbolizálni szoktak valamit. :D Egyébként ugyanúgy mint egy átlagos Polgár Jenő, én is megfordulok 1x, talán 2x a nyáron ilyen helyeken.
2014. márc. 3. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti: Ne fald tele magad lefekvés előtt fiam, mert hülyeséget fogsz álmodni.
2014. márc. 3. 23:48
 4/4 My Conserve válasza:

Az álmok a te korodban arról szoktak szólni, ami zavar minket, amivel problémánk van. Tehát azt kéne megtudni, hogy mit jelent számodra az akvapark.

Ha pl. az akvaparkokba az utóbbi években csajozni jártál, akkor lehet, hogy a szerelmi életeddel vagy elégedetlen. Ha mindig szerettél volna strandon csajozni, de sosem sikerült, vagy sose mertél, akkor is. Ha az akvaparkokba a szüleiddel jártál, és mostanában gondjaid vannak velük, akkor lehet, hogy ezt a régi jó viszonyt sírod vissza.

De ki lehet indulni a csúszdából is. A csúszda lehet jó és rossz szimbólum egyaránt. Jó, mert gyors, vidám suhanás, kellemes élmény - mondjuk elgondolkodnék a helyedben, hogy nem kéne-e többet sportolnom, vagy kipróbálni az extrém sportokat. Autópályán száguldozni is jó lenne, de az nálunk nem legális.

Ha a csúszda rossz, akkor a lecsúszás, lefelé haladás, megállíthatatlan süllyedés szimbóluma. Pl. ha félsz, hogy nem jutsz előre anyagilag / szakmailag, azt simán szimbolizálhatja a lefelé csúszás.

Tehát azt gondold végig, hogy mivel vagy elégedetlen, mi az, ami hiányzik az életedből, és ezt (ezeket) szimbolizálhatja-e az akvapark.

2014. márc. 4. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!