Lenor kérdése:
Mit jelent 3-om macskával álmodni?
Figyelt kérdés
Egyik szürke másik fehér harmadik fekete! A szürke megette a feketét! :( a fekete kicsi volt! A szürke gonosz!2014. febr. 27. 10:45
11/14 A kérdező kommentje:
Arra nem gondoltatok hogy rohadtul véletlenül írtam így mert kapkodtam utólag meg jót nevettünk a barátnőmmel rajta! XD tudom hogyan kell leírni nyelvtanból 5-ös lett a vizsgám! Csak rettenetesen kapkodós vagyok és szétszórt! Azért meg ne legyek már buta mert álmodok valamit amiről nem tehetek!!! A kérdés a lényeg most nem a helyesírás !
2014. febr. 27. 21:08
12/14 anonim válasza:
Hát a nyelvtanórán találkoztál-e esetleg vesszőkkel, te "5-ös helyesíró"!?
13/14 anonim válasza:
Kapkodás nem egyenlő a helyesírás tudásának hiányával. Ilyet még kapkodó embertől se láttam, te vagy hülyének nézel bennünket, vagy magadnak sem vagy képes belátni, nem megy a magyar. :)
Nem az álmod miatt butáztalak le, hanem amiatt, hogy ekkora jelentőséget, babonát tulajdonítasz a dolognak. Nem lehet úgy élni, hogy mindenben gyanút mersz felfedezni, állandóan a hátad mögé tekintgetsz és tartasz ilyen hülyeségektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!