Véér. Sok vér. Mit jelenthetett ez az álom?
Úgy 10-12 éves lehettem amikor volt egy nagyon nyomasztó álmom. Nagymamáméknál fent a bányában volt egy nagyon nagy szökőkút, amiben szín tiszta piros vér volt. Mindenki oda járt fel és csak azt itták. Én pedig sírtam mert nem akartam inni belőle, de szinte kötelező volt mert nem volt más folyadék. Egyszer Édesapámat megláttam féllábon, és láttam hogy a vért issza nevetgélve a barátaival, közben ették a saját testüket.. Én pedig sírtam, ordítottam. De senki sem figyelt fel.. Ha jól emlékszem minden fekete fehérben látszódott csak a vér nem.
Köszi annak aki elolvassa és válaszol, annak megy a zöld pacsi ;)
Konkrétumot nem lehet mondani, de az szinte biztos, hogy a kiváltó ok nem a vérrel kapcsolatos. Ezernyi oka lehet, ezt neked kellene felidézni, hogy mi történt akkoriban. Valami olyasmi lehet, hogy pl. valahova el kellett mennetek, amit nagyon nem akartál (kórház, temetés, stb.); vagy suliban olyan kényszerű helyzet, amit nagyon kerülni akartál, stb.
De az is lehet, hogy csak túl sokat ettél este, vagy egy horrort néztél lefekvés előtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!