WILD technika (tudatos álom), valaki segítene?
Figyelt kérdés
Szeretném ezt a technikát elsajátítani. Fekszek az ágyon mozdulatlanul, ellazítottam a testemet és elkezdem számolni a légzésemet. Tegnap előtt este odáig jutottam, hogy elkezdett zúgni a fülem és olyan kavargó érzés volt, a testemet már egyáltalán nem éreztem, máshogyan is lélegeztem. Aztán valami miatt kizökkentem ebből az állapotból. Ezt amúgy már többször sikerült elérni, de tovább sosem. Tegnap pedig kicsit más történt. Mintha nem lett volna testem, kicsit elemelkedtem a párnától és az az érzésem volt hogy lent összeszűkül minden de ahogyan becsukom a szememet és sötét van, ott óriási a tér. A szemem vibrált meg halvány fehér foltokat láttam. Aztán ugyancsak kizökkentem az állapotból. Jó úton járok, vagy nem? Hogyan tudnám elérni, hoyg továbbmenjek? Segítsetek!2014. febr. 23. 21:34
2/2 anonim válasza:
Nálam is pont ugyanez van, csak én nem számolom a légzésemet, hanem tudatosan lélegzek, hasonló érzés jön elő egy idő után, mint amit itt leírtál, én is megakadok ennél az állapotnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!