Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » "Tudatos álom" néha?

"Tudatos álom" néha?

Figyelt kérdés
Nos hát mostanában kb havonta 1x csak úgy tudatomnál leszek álmomban és azt csinálok amit akarok. Ma példáúl a fürdőszobánkat alakítgattam át sokféle módszerrel, stadionban is voltam , azt csináltam amit akartam, és tudtam hogy mivé akarom alakítani mert gondolkodtam hogy na olyan lesz és kész, párat pislogtam álmomban és sikerült is . Hogy lehet ez? Hogy tudnék minél többször kb napi gyakorisággal tudatosan álmodni?
2014. febr. 12. 13:52
 1/2 anonim válasza:
Van az ún. valóság-teszt, amikor naponta többször megvizsgálod a környezeted, hogy minden valóságosnak tűnik-e, nincs-e valami furcsa dolog. Ha ez álmodban egyszer eszedbe jut, rájössz, hogy egy csomó dolog hülyeség, tehát álmodsz. :D Én múltkor azt álmodtam, hogy a barátnőmmel jövök be a kapun. Barátnőmmel. Soha nem volt még, és annyira abszurd volt a helyzet, hogy rájöttem hogy álmodok. :D De aztán felébredtem.
2014. febr. 12. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Rájössz, hogy álmodsz. Pl felkelsz valami miatt korábban mint kéne, visszafekszel aludni. És tudatos lesz az álmod, mert emlékszel hogy nem rég feküdtél le. Kivétel ha piszok fáradt vagyok. De pl külső zajok amik félig felébresztenek azok is eljutathatnak tudatos álmokhoz.
2014. febr. 13. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!