Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?!

Mit jelent ez az álom?!

Figyelt kérdés
Megálmodtam a 4-honapos kislányom halálát..!
2014. febr. 12. 12:09
 1/3 anonim válasza:

Nem kell beparázni, álmoknak általában ellentétes jelentése van, vagy figyelmeztetés valami totál más területén az életnek, esetleg belső félelmeid kisugárzása jelentkezhet.

Nálam is volt már sok ilyen hülye álmom, ami rettenetesen festett de semmi komoly következménye nem volt. Régebben démonokkal álmodtam pl. az se volt egy egyszerű történet...

2014. febr. 12. 12:49
 2/3 Passiflora ***** válasza:

Nem lehet, hogy sokat aggódsz a kislányodért, félted, nehogy bármi baja essen? Szerintem könnyen lehet, hogy ennyi a tudatalatti üzenete ennek az álomnak.

Nagyon ritkán vannak nyomasztó álmaim, de 17 évvel ezelőtt egyszer azt álmodtam, hogy meghalt egy családtagom. Szerencsére azóta is él és virul.

2014. febr. 12. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:
én gyakran álmodtam családtagok halálával, de azóta is max a létszám. ennek több mint 10 éve... Ezért én nem tulajdonítok a álmoknak jelentősséget, ugyanis az álmok nem a múltat vagy a jövőt fejezik ki, hanem a tudatalattidat. Valószínűleg nagyon félted meg sokat gondolsz rá ezért.
2014. febr. 12. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!