Miert almodtam ezt tobbszor is? Mar kezd az agyamra menni.
Figyelt kérdés
lassan egy eve ert veget egy tobb eves kapcsolatom, o volt az elso nagy szerelmem, de csunya vege lett, elhagyott egy masik noert. Azota uj baratom van, szeretem de nem ugy mint az elozot, pedig megerdemelne, neha ugy erzem, hogy mar nem is fogok ugy szeretni, mint ot. Mostanaban tobbszor is azt almodtam, hogy az uj parom megcsal,vagy mas lanyokkal flortol. De amikor felebredek, es visszagondolok, akkor olyan, mintha a regi es uj baratomat latnam egy szemelyben. Miert van ez? Felek hogy ujra megtortenik, vagy nem bizom elegge az uj paromban? Segitsetek legyszi.2014. febr. 12. 09:14
1/1 szeretemakistejest válasza:
hát lehet hogy még nem tetted tul magad az előző kapcsolatodon. még ha ezt is mondod.. valahol a szíved mélyén van benned valami. nem azt mondom hogy szerelem.inkább harag, fájdalom.. szerintem a mostani pároddal beszélned kéne erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!