Mit jelentenek ezek az álmok?
Sziasztok! Valamelyik nap olvastam, hogy álmaink akár félelmünket testesíti meg, vagy üzenet stb. Azt szeretném tudni hogy ezek az álmok mit jelentenek? S azt szeretném kérdezni, hogy van összefüggés az álmok között, nem véletlenül következtek így?S ha igen, akkor mi? tehát 3 álmom van egymásután:
1. A legjobb barátnőmmel sétáltam át egy hídon mikor ahogy megfogtam a korlátot volt 1 rossz lépésem s majdnem leestem de viszont visszatudtam magam huzni?
2. Uszodában voltam s nem tudtam úszni. Viszont a végére már én lettem a legjobb, s ott találkoztam egyik sráccal aki régen bejött nekem de veszekedésbe fajult, és most újra kibékültünk?
3.Egy buliból a barátnőmmel nagyon későn értem haza de úton alig beszélt, hallgatag volt. S később megtudtam, hogy terhes lett a bulin?
Valamin keresztül kell jutnod, aminek csekély esélye van, hogy sikerül (lásd: majdnem beleestél a folyóba a hídról), de sikerül neked végül (elsőként átjutottál a másik oldalra, legyőzted a vizet, ami az akadályt jelenthette az álmodban, mert a vízben nem olyan szabadon mozogsz, mint kinn a szabad levegőn), és ennek jó vége lesz (a baba mindig az új remény, az álmokban nagyon fontos ilyen szemszögből vizsgálni, hogy vki terhes; a barátoddal is kibékültél). Lehet, hogy tudat alatt tudod, hogy ahhoz, hogy elérj valamit (vmi konkrét dolgot, ezt csak te tudhatod) küzdeni kell, át kell jutni a híd túloldalára úgy, hogy ne ess le, át kell jutni elsőként a túloldalra a vízben, hogy visszakapj valamit/valakit.
A buli az élet mozgalmassága, ami tele van akadályokkal (az életet jelentheti a híd és a medence vize is, mint akadályok, utak). A baba és a barátod pedig az eredmény, ami jó :) Hajrá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!