Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam nem kapok levegőt...

Azt álmodtam nem kapok levegőt, mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Valaki ráült a mellkasomra vagy nyomta nem emlékszem már,de nem kaptam levegőt bezsélni sem tudtam,nagyon rossz volt!
2014. jan. 31. 08:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a valóságban sem kapsz levegőt. Alvási apnoénak hívják és jó esetben egy mikroébredés után gyorsan oldódik a légzőgörcs.

Ha ilyen ember altatót szed, simán meghalhat.

2014. jan. 31. 09:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen érettségi előtt volt anno.

Akkor emlékszem, hogy sok teher volt rajtam, amivel úgy éreztem nem tudok megküzdeni. Egy ilyen helyzetben fordult elő velem ez. Sőt, volt pár olyan alkalom is, amikor arra ébredtem hogy zokogtam álmomban. De úgy hogy igazából ömlött a könnyem!

Nem lehet hogy valami nehézséget magadba folytasz?

2014. jan. 31. 09:07
 3/8 A kérdező kommentje:
ez komoly?tényleg nagyon valóságosnak tűnt és fel is ébrdtem utána.nem tudtam bezsélni mozogni,csak nyomta valaki a mellkasom én meg próbáltam neki mondnai nem kapok levegőt de mozdulni se brtam és halkan bezséltem nem hallotta meg.durva nagyon!
2014. jan. 31. 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez lidércnyomás. Keress rá.
2014. jan. 31. 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy ne írj ide minden hülyeséget, amit álmodsz, mert többnyire lényegtelen amiről beszélsz mit jelent az álom orrsövényes vagy remélem válaszoltam.
2014. jan. 31. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Jó Isten!

Nekem rendszeresen van ilyen, és egy éve szorongáscsökkentőt szedek éjszakára, van enyhe altató hatása is.

Tényleg meg lehet így halni?

Pont ma hajnalban volt egy ilyen.

Nem tudtam lélegezni.

Nem kéne szednem a szorongáscsökkentőt?

Megfulladni nem szeretnék!

2014. febr. 1. 00:04
 7/8 anonim válasza:
sokat ettél lefekvés előtt (lidércnyomás)
2014. febr. 3. 21:08
 8/8 anonim válasza:
Szerintem ez alvás paralízis lehet. Amikor az agyad felébred, de a tested nem ezért az olyan ijesztő dolgokat kezdesz el pár percig hallucinálni amik valójában nincsenek. Mint például, hogy valaki ül a mellkasodon és te nem kapsz levegőt.
2020. febr. 8. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!