Fekete mennyasszonyi ruhában látni magam házasodni. Mit jelent?
Figyelt kérdés
Két éjjel egymàs után. :-(2014. jan. 25. 09:01
1/11 anonim válasza:
Ha látod magad menyasszonyi ruhában az rosszat jelent. Pláne, ha feketében..:/
2/11 anonim válasza:
Sokat ettél este!!!sok filmet néztél!babonás vagy ne higgy benne semmi jelentősége!!!!!!!
3/11 anonim válasza:
Miért kell minden álomfejtős kérdéshez odaírni, hogy: "sokat ettél este.." ????? -.-"
4/11 anonim válasza:
Halál angyalának öltöztél, ha 3-szor is így álmodsz, meg fogsz halni reggelre.
Vagy pedig nem hiszel az ilyen baromságokban és boldogan, rettegésmentesen élsz amíg meg nem halsz.
5/11 anonim válasza:
Szerintem egyéni.
van, aki megálmod dolgokat, másnál csak van, esetleg pszichológiai alapon.
Akár az is lehet, hogy élsz házasodni, nem vagy biztos a pasidban, tetszett Avril Lavigne ruhája...bármi...
Én álmodtam azt, hogy a barátnője voltam valakinek, aztán összejött mással, aztán meghalt...
6/11 anonim válasza:
Mármint a való életben történt a barátnő és a halál...
7/11 anonim válasza:
Azért mert ha sokat kajálsz akor álmodsz ilyeneket!!!mégha hülyéz filmeket jézusoméba babonás vagy....ha normális akkor nem törődsz ilyen butaságokkal!normálisan élsz minden rendben lesz!!
8/11 A kérdező kommentje:
Ezek nem a legjobb dolgok :-(
Miért pont 3 után jön a halál?
2014. jan. 25. 09:33
9/11 A kérdező kommentje:
Nem szoktam vacsorázni. Azaz 6 után nem eszek s 8-9 kor alszom.
Horror filmet kerülöm nagy ívben.
2014. jan. 25. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!