Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Jelenthet ez valamit?

Jelenthet ez valamit?

Figyelt kérdés

Álmomban kívülről láttam a kis kori önmagam és egy másik személyt akiről nem tudom, hogy ki az de az én hangomon beszélt a kis kori önmagammal az egészre már nem emlékszem csak, hogy sötétség van és a kicsi énem azt mondja az ismeretlen személynek, hogy

"félek. én félek. nem akarok vissza menni"

aztán az ism. személy megkérdezi, hogy miért nem és ezt válaszolja

"hát nem hallod? ők még mindig veszekednek"

ekkor az ism. személy azt mondja, hogy:

"akkor fogd be a füled de én sem mehetek vissza"

kicsi: "apa még mindig büdös szörpöt iszik .. nem megyek!"

ism.sz. "már pedig neked kell menned!"

ekkor elkezd jobban sírni a kicsi én és megint azt mondja.

hogy "nem akarok menni így is hallom őket" befogja a

fülét minden elcsendesül és arra ébredek, hogy szüleim veszekednek. Máskor is veszekedtek mikor aludtam de sose volt az álmomban az, hogy veszekednek pedig voltak már hangosabbak (nem csak éjszaka szoktak veszekedni). ja és a

"büdös szörp" bort jelent. kicsi voltam mindig így hívtam és igen apám alkoholista..

2014. jan. 23. 20:14
 1/4 anonim válasza:
nincs véletlenül egy testvéred? nem lehet, hogy ő volt az ismeretlen személy? vagy valaki aki régebben vigyázott rád? lehet hogy megérezted hogy veszekedni fognak és ezért álmodtad ezt nekem is volt már hasonló..
2014. jan. 24. 12:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a kicsi én a te belső gyermeked lehetett, a másik a bölcsebb meg talán a belső vezetőd. Azt javasolom, hogy képzeletbe öleld át és szeretgesd át a kis kori önmagad, aki még mindig fél ezektől a dolgoktól, hogy valamennyire megnyugtasd őt.
2014. jan. 24. 15:20
 3/4 A kérdező kommentje:

1 válaszoló: nincsenek testvéreim. mások nem vigyáztak rám amikor kicsi voltam vagy a szüleimmel voltam itthon vagy egyedül a kutyámmal akivel folyton játszottam. nem kell megérezzem minden nap szüntelenül veszekednek mindenen.

2. válaszoló: értem. de mit akar jelenteni ez a (kicsi)"nem megyek vissza" meg az (nagy)"(..) én sem mehetek vissza" ? hova vissza?

2014. jan. 24. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te már felnőttél kapcsolódsz a gyerekkori önmagadhoz, mivel az embernek különböző részei vannak. Carl Gustav Jung pl. ezeket hívta A kollektív tudattalan archetípusainak. Na és az ezotériában ebből az egyik a belső gyermek, amiben megtalálhatóak a gyerekkorodban ért traumák például az, hogy az apukád alkoholista. És ez előjött az álmodba a tudatalattidból, ugye mert ennek a félelemnek, hogy nem akarsz visszamenni valószínűleg nem voltál tudatában, vagyis a belső gyermeked félelmének. Remélem így egy kicsit érhetőbb. :)
2014. jan. 31. 18:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!