Nagyon furcsa álom?
Figyelt kérdés
Ennyire érzelmileg mélyreható és rettenetes álmom eddig még kevés volt: álmomban egy család tagja vagyok, azt hiszem a legnagyobb testvér, van egy kisöcsém és egy idősebb hugom, tudom hogy az ő apjuk nem az enyém, talán így féltestvérek voltunk.. azt hiszem ültünk egy asztal körül és játszottunk valamit nagy volt a vigadalom, erre kezembe ad az apjuk egy darab papírt amire ez volt írva: 1998 és 2011, és akkor mintha megpördült volna a világ hirtelen rájöttem hogy ezek a dátumok a gyerekek halálozási dátumai, és hogy a fiú 98-ban míg a lány 2011-ben halt meg, az apjuk jön hozzám zokogva, és olyan fájdalmat éreztem amit még sohasem, átéreztem a kínt, és elkezdtem én is sírni olyan keservesen, hogy amikor felébredtem akkor se bírtam abba hagyni egy darabig, borzasztóan éreztem magam... volt valakinek már ilyen élménye?2014. jan. 18. 18:18
1/2 sajtugynok válasza:
Nem,de 2 lehetőség van:
-Megálmodtál egy rossz részletet az előző életedből
-Megálmodtad a következő életed
2/2 anonim válasza:
vagy csak egy hülye álom ez a leg valoszinübb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!