Jelenthet valamit ez az álom?
Figyelt kérdés
Ma este volt egy olyan álmom, hogy láttam egy autót, ahogy gurul le egy meredek lejtős útról, 1x meg is fordult. Utána odamentem és láttam hogy egy 5 fős család volt benne, a 2 nagyobb ik gyereknek nem volt baja, a szülők közul az apának atomjaira tört mindkét keze. Volt még egy csecsemő is, ő is haldoklott. A két nagyobbik gyerek meg eltűnt, mikor kiszálltak az autóból. A mentősöket hívtam, de nem jöttek ki csak késve.
Sokszor álmodok ehhez hasonló abszurd dolgokat. Van ezeknek valami jelentése?
2014. jan. 18. 10:16
1/2 anonim válasza:
Az álmainkban mindig a saját életünk eseményei vetítődnek ki. Lehet hogy van egy problémád, amit nehezen tudsz megoldani, és külső segítséget vársz, mint az álmodban amikor mentőst hívsz, de nem kapod meg a segítséget?
2/2 Horváth Vanessza1 válasza:
Ez nem jelenthet mást... mint hogy stresszes időszakodat éled... Nekem is voltak hasonlók de ezen túlléptem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!