Álom az álomban, egy kis elrablással fűszerezve. O. o Mi lehet?
Figyelt kérdés
Szerintetek mit jelenthet?
Elég hosszú álom volt, az elejére nem is emlékszem már, de nem is fontos. Tehát álmomban elraboltak a földönkívüliek. Emberszerűek voltak, de az arcuk előtt valamiféle képernyő volt ív alakban meghajlítva, és a fülüknél ért véget. csupán annyit csináltak velem, hogy minden körömön egymás alá két lyukat fúrtak. Ahogy felébredtem, rögtön megnéztem a kezemet, és valóban ott voltak a lyukak. De nem csak nekem, hanem a szobatársamnak is.:S Aztán felébredtem még egyszer, már igazából, de nem voltak ott a lyukak. Az első ébredésemet csak álmodtam.
2014. jan. 17. 15:10
1/2 A kérdező kommentje:
U.I.: Azértt furkálták a körmöm, mert így jobban tudom érzékelni a valóságot, mert a köröm olyan részeket takar el, amik többet érzékelnek, mint a normális érzékek. Remélem érthető voltam. zt nem ők mondták, valahogy én alapból tudtam álmomban.
2014. jan. 17. 15:13
2/2 anonim válasza:
Inception :) Vegyél egy búgócsigát és imádkozz, hogy megálljon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!