Milyen irodai configot ajánlotok fdd-vel fűszerezve?
Eddíg juttotam:
WD 250GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD2500AAKX
SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM
FSP Hexa 400W
CORSAIR 4GB XMS3 DDR3 1333MHz CL9 CMX4GX3M1A1333C9
ház: attól függ hogy atx vagy matx lap lesz:
vagy
---------
CPU és a lap...
Ezzel a kettővle vagyok bajban.
Kritérium a lapra: kell minimum egy PCI-E 8x wifi kártyának, 1db ata 3.0, és itt jön a kihívás: floppy meghajtó kellene bele... usb nem jöhet szóba. Viszont elvileg akkor a tápsme jó mert floppyra kellene táp is ugye, és ehez egy cpu ami i3 környékén mozog.
Az egész configra max 100.000 rongyom van. Iponon néztema configot.
"minimum egy PCI-E 8x wifi kártyának"
???
Na most ismerve egy Wifi AC max. sebességét, a PCI-E csatornák sebességét, ezt minek is?
A floppy is elég érdekes, de gondolom valami oka csak van.
Sajnos nem nagyon szokás már FDD csatlakozót tenni a mai lapokra.
Bár lehet van jó drágáért spéci, mert P4 korszak végén cégeknek csináltak még olyan alaplapot amin volt még ISA csatlakozó.
Nincs kábelezve az épület csak wiwi TP-LINK TL-WN751ND.
Floppy azért kell mert bizonyos programok csak azon keresztül képesek menteni. Új programok drágák + a betanítás inkább gépet vesz a drága vezetőség.
Részvétem, kb. 15-17 éve nem kapni megbízható floppy lemezt ...
Mondjuk floppy meghajtót se jó ideje, mivel nem gyártják.
Viszont ha ilyen a program akkor az is vagy 15-20 éves, vagy kiváló programozó írta meg egy már 15-20 éve is használhatatlan nyelven. De legalább marha gyors lehet a mentés.
A megadott Wifi kártya meg sima PCI-os típusszám alapján. Bár a márkából szerintem simán kapni árában PCI-E 1x kártyát, mivel bőven sok az is neki. Új gépbe inkább PCI-E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!