Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodtam ufóval?

Miért álmodtam ufóval?

Figyelt kérdés

Megbolondultam itt a sok ufós kérdéstől?

Éjjel azt álmodtam, ufó követi a buszunkat. Nem volt sokkal nagyobb, mint a busz szélessége. Olyan duplája lehetett.

többször nekicsapódott a hátsó ablaknak, hangosan koppant. Más nem történt. Aztán ez eltűnt, de akkor meg egy furcsa futó alakot láttam. Úgy nézett ki, mint akit megnyúztak, de egy kicsit áttetsző is volt.

2014. jan. 17. 12:54
 1/5 anonim ***** válasza:
23%
Azért mert holnap elfognak rabolni az ufók készülj fel barátom
2014. jan. 17. 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
8%
Énis álmodtam már egyszer úfóval .. Pedig csak 12 éves vagyok
2014. jan. 17. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
#2 téged is el visznek a marslakók részvétem.
2014. jan. 17. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Engem máskor zombik üldöztek. Másnap megettek.
2014. jan. 17. 14:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Néha az álmokban jönnek elő... néha csak félsz kinyitni egy ajtót este a sötétben, mert szinte érzed, hogy ott áll mögötte az az idegen, aki álmodban is járt már nálad... Persze kinyitod, mert wc-re kell menned, és nincs mögötte senki, és semmi.. De honnan ez a félelem? Honnan ezek az álmok? Miért próbálnak úgy, pont ugyanúgy felszínre jönni, mintha elfojtott emlékek lennének? Lehet, hogy elfojtott emlékek? Áhh, dehogyis, csak a képzeletünk tréfál meg minket.. olvasunk egy-egy ufós cikket, amiben mutogatnak távolról, rossz minőségű felvételeken teljes mértékben felismerhetetlen objektumokat, és máris csatt, az elménk kiszínezi? Képes egyáltalán az elme arra, hogy ilyen élethűen, ennyire megfoghatatlanul már-már szinte lássuk az ajtó mögött álló idegent? Szinte hallod a lélegzetvételét, és érzed a levegő furcsa illatán, hogy ez bizony valami idegen levegő lehet? Az elme bámulatos.. a sokkoló dolgokat képes eltemetni, de néhány apróságból képes szintén elefántot csinálni, és teljesen elképzelhető, hogy az ilyen álmok, ilyen félelmek teljesen alaptalanok, és az élet furcsa véletlene mindössze az, hogy pont úgy nyílvánulnak meg, mint az elfojtott emlékek.. szóval ne aggódj, csak túl sok cikket olvastál, semmi komoly...
2014. jan. 18. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!