Ez jelenthet valamit vagy lényeges?
Figyelt kérdés
A barátomnál aludtam és másnap reggel el meséltük egymásnak, hogy mit álmodtunk. Én vele álmodtam azt, hogy ő, én, a haverok és a család együtt el mentünk nyaralni. Engem ő finom el küldött a fenébe mert a haverjaival akar lenni. Át mentem anyámékhoz, de ők is ugyanezt csinálták és egyedül maradtam. Barátom azt álmodta, hogy egy kocsiban ültünk, de én eltűntem, ezalatt jött egy prosti és felajánlotta magát a barátomnak, a barátom ezt vissza utasította ezért a prosti le kötözte és úgy dolgozott rajta. Ez normális? Jelenthet valamit?2014. jan. 12. 14:45
1/3 anonim válasza:
Téged elküldtek a fenébe, a barátod meg, anyagilag támogatott egy nőt? Tudom, hogy ez egy nyers fogalmazás, de ha tényleg így van, akkor minden rendben van köztetek?
2/3 anonim válasza:
Én meg azt álmodtam, hogy kinyaltam egy puncit. Jelent ez valamit?
3/3 anonim válasza:
Szerintem ez inkább jelent valamit, mint lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!