Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ma éjjel álmot láttam lehetség...

Ma éjjel álmot láttam lehetséges, hogy megtörténhet?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy 2015-ben eljő a világvége oly mély allapotba kerültem, mely során azt hittem sosem kerülök ki és örök szenvedésre ítéltetem eljött a világvége egy napkitörés történt emiatt az emberiség kipusztult. lehetséges, hogy földönkívüliek küldték a látomást kiskorom óta megfigyelnek az idegenek és gyakran elrabolnak és kisérletezgetnek rajtam ennek hatására különleges képességnek birtokában vagyok lehetséges, hogy ez egy újabb képeségem mitévő legyek?
2014. jan. 7. 11:56
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Elírás: "Fura voltam" #5 "Ma éjjel álmot láttam" ezt azért írtam, mert éjfél után fekütdtem le #8 Az emberiséget akarom megmenteni a kipusztulástól.
2014. jan. 7. 14:33
 12/44 James T. Kirk ***** válasza:
Ne aggódj, bízd ránk! Majd mi elintézzük az Enterprise legénységével! ;) Ha nem sikerülne, akkor visszautazunk az időben, és addig próbálkozunk, amíg rá nem jövünk hogyan tegyük! Ezt teljesen komolyan írom!
2014. jan. 7. 14:42
 13/44 A kérdező kommentje:
#10 effajta véleményre nem vagyok kíváncsi. amikor eljő a világvége belássátok, hogy igazam volt, de akkor már késő lesz. építeni fogok egy földalatti bunkert, ahol elhelyezek mindegyik háziállatból kettőt mert a bibliában is meg van írva, hogy eljő a világvége..
2014. jan. 7. 14:54
 14/44 anonim ***** válasza:
10-esen sírok XD Kérdező, te pedig ne drogozz, tudod hogy büntetendő!
2014. jan. 7. 15:04
 15/44 A kérdező kommentje:
Nagymamám életére esküszöm, hogy soha nem drogoztam. :D
2014. jan. 7. 15:10
 16/44 Shai-Hulud ***** válasza:

"#10 effajta véleményre nem vagyok kíváncsi."

Én meg arra nem vagyok kíváncsi, hogy te mire vagy kíváncsi. Feltettél egy kérdést, viseld el az érkező válaszokat, akkor is, ha nem tetszenek.

"amikor eljő a világvége belássátok, hogy igazam volt, de akkor már késő lesz."

Nyugi, addig nem jön el a világvége, míg meg nem tanulod a magyar nyelvtant. (Hosszú életűek leszünk...)

"építeni fogok egy földalatti bunkert, ahol elhelyezek mindegyik háziállatból kettőt mert a bibliában is meg van írva, hogy eljő a világvége.."

Csak ezt nem neked írták, hanem Noénak, aki azóta már épített egy bárkát.... Látom, te nem értesültél róla...

2014. jan. 7. 15:17
 17/44 A kérdező kommentje:
#16 Miből gondolod, hogy nem én vagyok Noé reinkarnációja? az idegenek Noé tudatát átküldték ebben a fiatal testbe, hogy amikor eljő az idő segítsek a fajtársaimon..
2014. jan. 7. 15:34
 18/44 Shai-Hulud ***** válasza:

Ezek szerint feltételezed, hogy az Isten egyszerűen feledékeny, és mindent kétszer mond?

Ezek szerint feltételezed, hogy az Isten egyszerűen feledékeny, és mindent kétszer mond?

2014. jan. 7. 15:37
 19/44 anonim ***** válasza:
Akkor nosza, kezdj el bárkát építeni.
2014. jan. 7. 15:41
 20/44 anonim ***** válasza:

# 15

Akkor lehet, hogy nem ártana:)

2014. jan. 7. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!