Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Honnan tudtam? (Kérdésed túl...

Honnan tudtam? (Kérdésed túl rövid magyarázatod hosszú)

Figyelt kérdés

Tegnap már nagyon fáradt voltam ezért hamar lefeküdtem. Azt álmodtam, hogy a nagybátyjámat lelövik a munkahelyén. Rögtön felriadtam mert a nagybátyjám az egyik legfontosabb rkonom. Az álmom mintha megtörtént volna, nafgyon valósághű volt, ezért felhívtam. A korházból vette fel a telefont, és mondta, hogy kb. egy fél órája kézemlőtték egy bankrablás során.

Honnan tudtam, hogy meglőtték?

2013. dec. 29. 17:46
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Te voltál az egyik rabló
2013. dec. 29. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Azzal, hogy itt leírtad nekünk, nem mented fel magad a rendőrségen...
2013. dec. 29. 18:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Majd megnézzük az rtl híradóban, mindjárt kezdődik.
2013. dec. 29. 18:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Megálmodtad a jövőt ennyi:D
2013. dec. 29. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Semmi kulonos nincsaz esetben, csak azoknak az, akik nem tudjak meeg, hogy minden mindennel osszefugg, az emberek is kapcsolatban vannak egymassal tudatalatti szinten, foleg a rokonok kozt eros ez.
2013. dec. 29. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:
3. Külföldi híradóba max. :D Horvátba lakik.
2013. dec. 29. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Utólag mindenki azt mesél amit akar.

Azaz nem tudtad. Utólag kitaláltad ezt a történetet hogy megtéveszd a befolyásolhatóakat. HA egyáltalán megtörtént.

2013. dec. 29. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell leszólni.Ha nem hisztek neki ne higgyetek nem kötelező de ne szóljátok le
2013. dec. 30. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!