Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam a legjobb barátom...

Azt álmodtam a legjobb barátomról, hogy saját kezűleg vertem ki a fogát! Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Igazándiból már nem nagyon tudom hogy volt a szituáció, de valamiért nagyon felidegesített, és behúztam neki egyet, és kitört a foga, elkezdett nagyon sírni, összerogyott a földre, majd felvettem a fogát a földről, összezártam a markomba, és az égbe kiáltottam. Vajon mit jelenthet ez? Én, aki álmodta 18/F és a "szenvedő" alany 18/L

2013. dec. 29. 10:05
 1/5 II.Dartheon ***** válasza:

Jééééééééééézzzus... nagyon durva.. nem lehet, hogy tudat alatt haragszol rá? vagy elfojtott érzelmeid vannak vele kapcsoaltban, vagy idegesít? ilyesmire gondolok...

én személy szerint egy lányt se ütnék meg.. oké, persze álom volt, értem :)

2013. dec. 29. 10:10
 2/5 intrepid ***** válasza:
Álmok néha nagyon el tudnak kalandozni. Én álmaimban néha repülni tudok csak úgy minden nélkül. Lejtőn szaladok lefelé, és el tudok emelkedni.
2013. dec. 29. 10:15
 3/5 II.Dartheon ***** válasza:
intrepid, igazad van... én egyszer azt álmodtam, hogy vagyunk a balatonnál, és jönnek a zerglingek, hydraliskok, és puskával ölöm őket... :D
2013. dec. 29. 10:16
 4/5 anonim válasza:
Azt hiszem már vagy kétszer megálmodtam a világvégét, egyszer egy zombiapokaliőpszis volt (még pici voltam kb 13 , szal még a walking deades zombimániás időszak előtt:)), de csak két zombi nyírta ki az egész bolygót. Másodszor, kettő darab fekete lyuk (nem tudom miért nem volt elég egy...) keletkezett a naprendszer szélén, és mi az okosok odamentünk eléjük úrhajókkal és elég faján nézett ki xd. Vicces volt bemondták a hírekben és az abc szerinti névsorból g-ig engedték fel az embereket, ennek ellenére az s. z. monogramú barátnőm fenn volt a hajón. Amúgy a repülésre freud mondta azt hiszem, hogy orgazmus-pótlás, bár ő persze mindenre ezt mondta :) az eredeti kérdés meg, nem lehet, hogy pont őt érzed a dominánsnak a kapcsolatotokban, és ez tudat alatt zavar valamennyire? Nem akarok rosszat, pls ne vedd úgy.
2014. jan. 4. 02:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Na az lehet, hogy ő a domináns többnyire, én meg engedek neki :D
2014. jan. 4. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!