Miket szoktatok rémálmodni?
Én már egy hete azt álmodom, hogy meghal a bátyám én néha mégis látom! NAgyon szörnyű!
1. A gyász miatt, soha nem akarom átélni az elvesztését.
2. Őrültnek néznek és én is kezdem annak képzelni magam, amikor látom a lehetetlent!
Kb. 1 hónapja álmodtam egy pszichopata antiszociális tömeggyilkosról! Aki persze az én baráti társaságomat és persze leginkább engem vett célba. És a legszarabb, hogy már végig álmodtam ezt egyszer.. ÉS az álmomban emlékeztem is rá, így tudtam mit kell csinálni, hogy engem ne öljön meg. De szörnyű volt hallani ahogy megöli az összes barátom. Sikítások, az utolsó halálhörgés, ütések, ahogy a csont törik, a haj szakad, a bőr felhasad. Az ablakra fröccsenő vér, az ajtón való dübögés.. Szörnyű! Magyarul saját magam védelme érdekében átsegítettem a barátaimat a túlvilágra! De nem tudtam, hogy csapda-e így nem nyithattam ki a szoba ajtaját.. Szörnyűű volt!
2 hétig volt, hogy napközbe se mertem rágondolni az álomra..
Én nagyon fiatal korom ota szinte mindig ugyanazt ámodom,mármint rémálmot.
Arról szól nagy vonalakban, hogy egy hatalmas golyó üldöz és el akar ütni, de én nem tudok elég gyorsan futni, és közben meg elfelejtem a himusz szövegét pedig elő kellene adnom, és közben hangjegyek szállnak mellettem.
Remélem érthető volt.Általában ekkor sírva és teljesen kétségbe esve ébredek.Amikor ezt álmodom gyakran alva is járok.Ekkor teljesen nyitott szemmel mászkálok a lakásban, mindenkivel beszélgetek, leülök tévézni,vagy elmegyerk wc-re.Történt már pár érdekes dolog.És a legjobb, hogy másnap semmire nem emlékszek.Legutóbb a kádban ébredtem.Megvolt ágazva a kádban, rendsen párnával, takaróval, mindennel együtt.
18/f
én már évek óta nem álmodtam rosszat
egyre viszont emlékszek: még egészen kicsi voltam, amikor ezt álmodtam:
az történt h ott vagyok az oviban és egyszer csak jönnek vmi nagyon rossz emberek, és minden gyerekkel egyesével végeznek karddal, a végén velem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!