Mi az a rémálom? Mit jelent rémálmodni?
Figyelt kérdés
Hogyan épül fel egy rémálom, milyen elemeket tartalmaz és hogyan kellene hatnia az érzelmekre?2011. júl. 18. 18:09
1/11 anonim válasza:
rémálmodni hát te se sűrűn nyitod ki a nyelvtan könyvet.
2/11 anonim válasza:
Rémálom, amikor az álmodban olyan képeket vizualizálsz, amik negatív hatást keltenek benned az életben.
Például leharapja a faszod egy kutya.
3/11 anonim válasza:
"Például leharapja a faszodat egy kutya" majd beszartam a röhögéstöl.
4/11 anonim válasza:
Vagy:
megtámad a hegyi nyamnyam
kirúgnak a munkahelyedről
szakítanak veled
egyest kapsz
meghal valaki
leszakad a karod
pucéran tartasz konferenciát
karambolozol
...
5/11 anonim válasza:
a leszarod a karod nagyon nagy volt
6/11 A kérdező kommentje:
Jó és ezek miatt nem kellene hogy az ember rosszul érezze magát vagy valami, mert én mindig ilyesmiket álmodok hogy meghal valakim vagy állatot kínzok, múltkor ki kellett törnöm egy menyét nyakát, mielőtt az nyír ki engem, ma meghalt a nagyanyám rázuhant egy ház, volt olyan hogy lebombázták a világot és égett minden de én ezeket mindig élvezem, ezért nem is értem mi a különbség...
2011. júl. 18. 18:57
8/11 anonim válasza:
ha álmomban én törném ki egy menyét nyakát azt én is élvezném de a másik kettőt főleg a rázuhan a nagyira a ház hát azt nem élvezném.
10/11 anonim válasza:
A rémálom abból épül fel, amikor valamitől félsz, vagy nem akarod hogy megtörténjen, sokat gondolkozunk rajta stb.. Én is szinte már mindennap rosszat álmodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!