Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vegetáriánus vagyok, rendszere...

Vegetáriánus vagyok, rendszeresen rémálmodom, hogy húst eszem. Szerintetek mit jelent ez? 22/N

Figyelt kérdés

Tehát kb 1 éve hagytam fel a húsevéssel, egészségügyi okok miatt, (fokozott a koleszterintermelésem, így a lehető legkevesebb koleszterint szabad csak bevinnem étellel, orvos javasolta, hogy az állati eredetű koleszterinnel hagyjak fel) ami azóta nagyjából így, ezzel az étrenddel, amit követek helyreállt.

Amikor elkezdtem a vega táplálkozást, még nem hittem volna, hogy sosem fogom már kívánni az állati eredetű táplálékokat (tejet és tojást nagy ritkán még fogyasztok) és hogy elviekben is érint majd a probléma.

Tényleg csak egészségügyileg volt rá szükségem, de ez alatt az egy év alatt odáig jutottam, hogy már hányingerem van a hús látványától, szagától is.

Az utóbbi pár hónapban azonban rendszeresen visszatérő álmom a húsevés.

Álmodtam már arról, hogy anyukám süteménynek álcázott egy hurkát és már a torkomon volt, mikor mondta, hogy disznóbőr, disznóháj van belesütve. Álmodtam már olyat is, hogy a torkomon éreztem a sushi falatot (a vega sushit amúgy imádom, magam rendszeresen tekerem otthon, egyébként a japán konyha nagyon szimpi) és mondta a szakács, hogy halhús is van benne. Vagy olyan álmom is volt, hogy darált marhahúsos paradicsomszósz van a számban és ki kellene köpnöm, mert gusztustalan ugye, de sehogy se megy és lecsúszik a torkomon.

Ilyen rémálmok után rendszeresen úgy ébredek fel, hogy levegőt is alig kapok, hörgök, fuldoklok. Egyszer arra keltem, hogy teleköpködtem a párnámat. :D

Mindenesetre elgondolkodtatott a probléma, hogy miért álmodok ilyesmiről, mi lehet a jelentése az álmaimnak.

Szerintetek?

2013. nov. 27. 17:14
1 2
 11/14 Peti7 ***** válasza:
0%

Figyu.

Ennek semmi köze az állatvédéshez,ugyebár nem kutyát,macskát,meg hörcsögöt eszel.Szerinted mért nincs betiltva sehol az ilyen?(Jó,ott van Kína és a környéke.).Megaztán a hús nagyrészt színezékekből,ízfokozókból,tartósítószerekből,meg egyéb E-(3 szám)dolgokból vannak.Mi is csak a húst esszük meg,és a szivét meg a szemét azt nem.

2013. dec. 1. 13:43
 12/14 anonim válasza:

"..Ennek semmi köze az állatvédéshez,ugyebár nem kutyát,macskát,meg hörcsögöt eszel..."

Miért, szerinted egy disznó, marha vagy pulyka már nem állat?

2013. dec. 1. 14:31
 13/14 anonim válasza:
A vegetáriánussá válás csak megfelelési kényszer volt nálad, tudat alatt (a szíved mélyén) akarsz húst enni.
2014. jan. 4. 20:37
 14/14 futár 1 ***** válasza:
Tudat alatt kívánod a húst! Van más módszer is hogy az egészséged rendbe tedd.mint hogy felhagysz a hús evéssel!
2014. jan. 19. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!