Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Lóval álmodtam, mi lehet ez?

Lóval álmodtam, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Az volt h valami faluban voltunk osztállyal kirándulni és a ló ami szembe futott velünk majdnem agyon taposott, sőt meg akart ölni, de végül kikerült és eltűnt a kukoricásban. és a ló színe sötét volt.

2013. nov. 12. 12:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Az osztálykirándulás, tanulmányi út, expedíció a megismerés vágyát jelképezi, illetve Freud nyomán a vágyaid expressziójaként lehet a megismerés vágya és a társasági együttlét is.

A fekete ló az erőt, gyorsaságot jelképezi a szanszkrit tantrikus álomelemzés szimbolikájában. Az hogy megtámadott, el akart taposni amiatt lehet, hogy tudatalatt attól tartasz, hogy a társaságot, amelynek része vagy széthúzás fenyegeti, méghozzá valamilyen komoly ellentét amely fenyegető sötétséggel tornyosul fölétek.

Mégis az hogy kikerül arra enged következtetni, hogy érzed magadban az erőt ennek az elhárítására.

A kukoricás, a gabonaültetvény, veteményeskert a bőséget jelképezik, az anyagi biztonságot.

Ezt szűrtem le:

Attól tartasz, hogy a baráti körödet a közeljövőben valamilyen ellentét akarja széthúzni, de képesnek érzed magad arra, hogy elhárítsd a széthúzást megőrizve ezzel a barátságot, méghozzá valamilyen anyagias dologgal. Én ajándékozásra tippelek. Egy ajándékkal helyrehozhatod a dolgot :D

2013. nov. 12. 12:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2013. nov. 12. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Lókolbászt vacsoráztál, és tudat alatt bűntudatod van miatta.
2013. nov. 12. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Asztat, hogy kiráj vagyol hejj!
2013. nov. 12. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Sötét színű, agresszív ló? Akkor ez nem is ló, hanem Loú volt ami begérkőzött az álmodba. Gyorsan szerezz be egy álomveccőt!
2013. nov. 12. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Loú vót a? Almásderös? Há iljesztőű egy ijlen loúval álmodni e. De taláúlkozni rosszabb, hogy a rosseb egye mög. No, néköm a nagyvárosba, miskóciába a szomszéjdom vót egy laoúfejű gyerök, ijesztő vót. A léjpcsőű házba miko összetalélkoztam véle akko lenyeltöm a mandulámat. Valami gyözike vagy mi vót a neve a parasztjánok, de nem az akija téjvébe majomkodik. Vót annak valami finyúbarátnője he, annak a feje emeg mint a korcskutya, olyan vót, valami sillyei, vagy mi vót a neve. Ilyen soúderszekszuájálisok vótak a ganajok. A egyik nyeríjtett a májsik mög ugatott a szomszéjdba. Höjj, de rossz vót. No, há akko fossad lej a bokád ha ilyet álmodol he.
2013. nov. 12. 20:53
 7/8 Béla Őrangyal szekta ***** válasza:
100%
Azt jelenti hogy egy Loú férkőzött az elmédbe, és álmodban próbálja lecsapolni az energiád. Szükséged lesz egy álomveccőre! Lehetséges hogy az ágy alatt van, viszont semmiféleképpen ne nézd meg bármiféle veccő nélkül, mert akár életveszélyes is lehet!
2013. nov. 12. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valaki olyan akar majd bántani, akinek ló a totemállata, de végül megmenekülsz. Szerintem nem kell félned, úgyis jó lesz a vége! :-)
2013. nov. 13. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!