Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az érdekes álmom?

Mit jelent ez az érdekes álmom?

Figyelt kérdés

November 5-én, reggel álmodtam.

Álmomban egy kórházban járkáltam, ahol először megszálltam (?), de utána eltévedtem. Ezután egy föld alatti, barlangjárathoz hasonló folyosón találtam magam, melybe valószínűleg a kórházból "jöttem át". Félhomály volt lent.

A fő-folyosóról olyan 40-50 méter után jobbra nyílt egy mellékfolyosó, ahol még sötétebb volt. Letértem oda. Ahogy sétáltam, megláttam a járat végén, középen egy kőszéket, melyben egy félelmetes külsejű lény ült. Valahogy így nézett ki (nem erősségem a rajzolás): [link]

Ezután a szóban forgó mellékfolyosó jobb oldalán észrevettem egy sziklaplacc-szerű, sima felületű, olyan 6-8 méter átmérőjű, kör alakú területet. Hirtelen ebből a "körből" nagy zajjal kiemelkedett egy félig nyitott, sziklahenger szerű építmény, amely belül üreges volt, és a a külső részét sok helyen moha, és zöld elszíneződés borította. Ahogy figyeltem, valami nagyszerű érzés azt sugallta, hogy ez egy ősi építmény, amely nagyon fontos valami miatt. Ezután elindultam visszafelé, a barlang lehetséges kijárata irányába. Ekkor több embert is láttam, amint a főjáratban gyalogol, de nem tér le jobbra. Amikor a mellékfolyosóról rátértem a főre, visszanéztem, és láttam, hogy továbbra is abban a kőszékben ül az említett, ijesztő lény. Ezután megint a kórház fényes folyosóján találtam magam, amint futok. Valamiért nagyon feszült, nyugtalan voltam, sietnem kellett valahová. Ahogyan futottam, elhaladtam egy lépcső mellett, ahonnan éppen jött fel az egyik, volt osztálytársam. Megálltam mellette, köszöntünk egymásnak. Ő valamiért nagyon haragudott rám. Ingerülten, emelt hangon mondott valamit. Talán, mintha az is "szerepelt" volna a kiabálásában, hogy "gonosz vagyok".

Ekkor kétségbeestem, és talán lefutottam jobbra a lépcsőn, de erre már nem emlékszem pontosan. Az is lehet, hogy a folyosón maradtam.

Ezután felébredtem.

2013. nov. 9. 15:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg kritikus helyzet előtt állok?
2013. nov. 10. 18:20
 12/18 A kérdező kommentje:
Sajnos tartósan beteg vagyok.
2013. nov. 10. 18:22
 13/18 A kérdező kommentje:
Elméletileg.
2013. nov. 10. 18:22
 14/18 Peti7 ***** válasza:
Kórházról álmodtál és nagyon beteg vagy?Sok szerencsét!
2013. nov. 14. 19:32
 15/18 Peti7 ***** válasza:
Tényleg érdekes a kép.Rosszat fogok álmodni:(
2013. nov. 14. 19:37
 16/18 A kérdező kommentje:

Pszichikailag nem vagyok rendben.

Köszönöm!

2013. nov. 14. 21:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt csak te tudhatod milyen helyzetbe vagy de ilyen szimbólumok gyakran jelennek meg kritikus élethelyzetben. Persze ez se törvényszerű, valaki csak fogékonyabb az ilyesmire mert egy kicsit más mint a többi.
2013. nov. 15. 10:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Valamit olvastál régebben, vagy egy filmet néztél,esetleg valaki mondott valamit és egy fél mondatot hallottál belőle. én a helyedben felhívnám az osztálytársad
2013. nov. 15. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!