Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?...

Mit jelenthet ez az álom? Nagyon érdekel! Kicsit hosszú.

Figyelt kérdés

zárójelekbe azok monogrammok hogy ha később visszaolvasom az álmom jobban "emlékezzek"

A mostani sulimba vagyok. (jelenleg 10.es) egy gép van a tesiterem közepén, sacc egy régi tv méretű, és kis fehéres ledek világítottak rajta itt ott. Odamentem, megfogtam, és ekkor a volt suli tornatermébe vagyok. Olyan érzésem volt hogy 6. osztályos vagyok ismét. Olyan érzésem volt hogy változtathatok a dolgokon. Odajött hozzám 1 gyerek akit nagyon útáltam, mert mindíg beszólt, és szivatott. (g.b)Megint elkezdte, én meg kiálltam magamért és nagyon visszaszóltam, úgy hogy látszott rajta hogy elszégyelte magát, és arrébb ment.

Tesi cuccba volt mindenki, és csak ott ültünk, mintha vártunk volna valamire.

Odaültem egy lány mellé, akit már 1.től kezdve oszt társam volt.(p.t.) Megkérdezte picit vicceskedve hogy mi ez a gatya. Fölültünk a mögöttünk levő padra.

Elkezdtünk beszélgetni. Az osztály kiment a tesiteremből, csak mi maradtunk. Elcsöndesedtünk, és a vállamra dőlt, én meg átöleltem.

Kár hogy nem így történt. Mondta.

Nagyon valóságosnak tűnt. Éreztem a ruha anyagát, és a teste melegét is ahogy a lábaival átkulcsolta az én lábam.

Tényleg kár hogy nem így volt, mondtam, és elkezdtem felé hajolni hogy megcsókoljam. Ekkor az előttünk úgy 2m re levő asztalra felugrott egy dagadtabb lány és pucéran elkezdett ugrálni, és elterelte a figyelmünket. A lány akivel voltam, mondta hogy a lányöltözőbe vár.

Az asztalon ugráló lányra felnéztem de leestem a padról, és inkább kimentem a teremből.

Bementem a női öltözőbe, és egy másik lány volt ott, aki 9.óta oszt társam. Fekete fehérneműbe volt ott előttem. Mondta hogy nyugodtan jöjjek be.

Leültem a padra. Levette a melltartóját. Formás mellei voltak. Kérdezte hogy szerintem jók-e, én meg bólogattam. Felvett egy másik melltartót, és felöltözött. A suli bejáratánál vagyok és egy jó barátommal jövünk (h.k).

Épp beszélem neki hogy miket álmodtam (azt ami eddig történt). Rámnéz, és megkérdezi hogy honnan tudom hogy azzal ért véget az álom? Ezzel elkezdtem gondolkodni. A kavicsos út közepén megálltam, ő meg furán mosolygott, és bement a suliba. A nap enyhén rámsütött. Kék ég volt, viszonylag kevés felhővel. El is kezdtem gondolkodni hogy mi van ha tényleg álom ez, de azon voltam hogy ha így is van, most hagyom hogy az eseményekkel follyak, nem akartam átvenni az irányíttást. Az ajtó ahol az osztálytáram bement, nyitva maradt. Bementem én is.

A termünköz mentem, amikor a lány barátom odajött (m.a) és átölelt. Viszont öleltem. Elengedtük egymást, rámnézett, és mondta hogy most érzésből öleljem meg. Ismét átöleltem. Valóságosnak tűnt mint az álom egésze.

10másodpercig így voltunk majd leültünk a padhoz. Táskámba belenéztem, láttam hogy ott a matekdoga, 77%. Picit mérgeskedtem hogy elvesztettem a fogadást így, de örültem a 4esnek.

Bejött a matektanár, majd mondta hogy elkezdi kiosztani a dogákat. Én is megkaptam a dogát, és csodálkoztam hogy hogyan kaptam meg még1x amikor már nálam van.

44%os volt a doga. Nagyon elszomorodtam. Fogtam a táskám, felkaptam és elindultam haza kajáért mert nem hoztam és gondoltam 20perces szünet alatt simán hazaérek és vissza is.

Elindultam suliból, de érdekes módon másik útvonalon és az előző suliból. A tájat néztem séta közben. Nem volt autó közlekedés, senki se volt az utcákon, csak a madarak csicsergését hallottam.

Zöldeltek a fák mint nyár elején, a nap is rendesen sütött, mégse volt melegem. A csónakázó tavon a víz picit hullámzott, és voltak rajta kacsák, és hattyúk is szép számmal.

Álom közben elkezdtem nosztalgiázni hogy milyen jó volt régebben amikor gondtalanul teltek a napok, még ovis koromban.

Hazaérkeztem. A kapu nyitva volt. Gondolom valaki nyitvahagyta. Megyek tovább, látom hogy a ház ajtaja sincs kulcsra zárva. Megyek a lépcsőn, és megnéztem és a lakásunk ajtaja se volt bezárva, és a kulcsaim inkább zsebre is raktam. Anyám megjelenik hogy mit keresek ilyenkor itt?

11:47 volt, azaz 8perc és becsöngetnek mondta.

Fura hangulatú volt a lakásba tartózkodni. 14évig ott éltem, de sajnos el kellett költöznöm, de szerencsére nem adtuk még el a lakást.

Kicsit zöldes fény járta át a házat. Konyhába a redőnyök le voltak húzva, szinte teljes sötét volt. Anyám szobája is be volt sötétíttve. Fürdő ajtó be volt teljesen csukva, egyedül a régi szobám ajtaja volt nyitva. Az erkélyen fel volt csiptetve az ajtó elé egy kékes lepedő, mint nyáron hogy ne süssön be a nap annyira ha pl nyitva van. A mellette levő 2 ablakon szűrődött be kicsit zöldes fény. Nem láttam a napot az égen amikor kinéztem. A szobába se volt túl világos, olyan kellemesen sötét. Anyám mérgesen megkérdezte ismét hogy mit keresek itt ilyenkor. Mondtam hogy kerestem valamit, majd kimentem a házból és mind a 3ajtót mögöttem kulcsra zártam. Elindultam suli fele, most a jelenlegi suli fele. Kint is már kicsit félhomály volt, nap nem volt az égen. Teljesen olyan volt mint egy normális nappal az ég csak nap nélkül picit sötétebben. A fák levelei teljesen ősziesek voltak már, sok le is hullott. Picit hűvös volt. És kocsik is voltak, néha dudáltak is.

Vissza értem suliba pont csengetésre. Padtársam odajött hozzám és mondta hogy a tanár kijavította a dogám, és gratulál, erre odaadott egy lapot, és látom hogy 89%. Mosolyogtam hogy megnyertem ezzel a fogadást.

Valaki szólítt, hátrafordulok. Egy téglalap alakú medence mellett ülök egy napozó ágyon, körülöttem elég sokan legyeskednek mintha akarnának valamit. Jó meleg nyári nap lehetett. Az egyik legjobb haverom megint odajön (h.k). Napszemüvegbe és fürdőgatyába és mondja hogy élvezzem ki az időt. Megint mosolyog egyet és elsétál valahova.

Az emberek eltűnnek körüllem, és odajön az álom elején megjelent lány (p.t) leül mellém bikinibe. Elkezd mesélni valamit. Picit érdektelenül halgatom. Felkel és elsétál, de nem volt mérges vagy ilyesmi. A medencében szórakozó velem egykorú embereket figyelem picit. Valaki megint a nevemet említti, de most szomorú hangon. Hátranézek, és ott van a másik lány ismerősöm.(m.a)

elkezd sírni és ekkor átöleltük egymást...

2013. nov. 7. 19:24
 1/8 anonim válasza:

Szia! Nah nagy nehezen de átrágtam magam rajta! :)

Sok ötletem lett ezzel kapcsolatba, de mivel nem tudom, hogy most milyen vagy, meg régen milyen voltál.

Ezért kissé nehézkes választ adnom.

Nem tudom, hogy a haverjaid közül inkább te vagy a vezető, avagy csak egy tag.

Esetleg ki voltál e régebben közösítve.

Szóval, remélem ebből érted, hogy ilyesfajta válaszokra lennék kíváncsi.

2013. nov. 7. 20:40
 2/8 A kérdező kommentje:

Régebben ki voltam közösíttve, de suliváltás óta jól megvagyok az új osztályal.

A szükebb baráti körben (6-7 fő) ha úgy nézzük 3an kb legjobb spanok lettünk vagyunk/voltunk.

Viszont a 3as "csapatból" elkezdtek "kitaszíttani" mióta jóba vagyok egy lánnyal az osztályból (aki az álomba is bent van (m.a) ). Sőt, az osztályból többen elkezdtek "útálni" emiatt...

2013. nov. 7. 22:07
 3/8 A kérdező kommentje:
A 6-7 fős csapatból lényegében a többiekkel nincs semmi konfliktus :)
2013. nov. 7. 22:10
 4/8 anonim válasza:

Akkor értem, így már világos...

Nekem is vannak/ voltak ilyesmi álmaim és velem is ez volt, ki voltam közösítve s gimi óta minden jó!.

Az álmod azért volt szerintem, s főleg azért volt benne a régi sulid is, mert még belül bánt, és sokkal jobban tetszene neked minden ha az egész máshogy történt volna.

S a mostani iskoládból is azért volt rész az álmodba, a kirekesztés ellen. (bocsi ha kicsit érthetetlen, meg bonyolultan írok.... most értem haza reggel 5 óta..)

2013. nov. 8. 21:48
 5/8 A kérdező kommentje:

:)

igazándiból az a fura hogy akivel a valóságba elkezdett megromlani a viszony(sacc 1 hónapja) az az álomba teljesen normális volt (h.k) jelzésű személy.

Az álom végefele pl ő mondta hogy élvezzem ki amíg lehet. Stb.

2013. nov. 8. 23:09
 6/8 anonim válasza:
Pont ezért volt álmodba jofej mert nem szeretnéd, h a barátságotok tönkremennyen.
2013. nov. 9. 11:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Olyan egyszerűek ezek,de magamtól rá nem jövök :D

am egyre kétszínűbb az a gyerek.

9. Be szept 2.án még padtárs volt, később legjobb span,

nyár óta viszont megváltozott.... Egyre lenézőbb kérszínűbb, és képes mindenkit a háta mögött kibeszélni....

Viszont köszi az "álomfejtést" :)

2013. nov. 9. 11:54
 8/8 anonim válasza:

Nincsmit. Máskor is :)

Am meg ha tényleg ilyen akkor ne foglakozz vele, nem éri meg. Majdcsak rájön egy idő után. :)

2013. nov. 10. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!