Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez a halálom időpontját jelzi?

Ez a halálom időpontját jelzi?

Figyelt kérdés

2 hónapja vesztettem el a hozzám legközelebb álló embert. Rögtön egy héttel, hogy megtörtént, éreztem, hogy novemberben vége lesz mindennek. Egy megérzés. Hogy csak három hónapot kell kibírnom nélküle. Oké, tényleg teljesen depressziós vagyok, de remélem, nem csak beképzelem magamnak ezeket a jeleket... Ugyanis amikor kértem Őt, nem mindig jelzett, de egyszer kértem, hogy lással valahol egy 27-es számot. 4x történt meg, hogy akkor elszágldott előttem egy 027-es, egy 427, vagy bármilyen, de 27-esre végződő rendszámú autó. Nem mindig kapok ilyen jelet, de 4szer nagyon magam alatt voltam, és kaptam.

Most nemrég azt álmodtam, hogy felszállok a 27es buszra, de az nekem nem jó, és találkoztam a rokonaimmal. ( a rossz busznak köze volt az emberem halálához ).

Plusz: még két éve, éreztem, hogy lesz valami november 27.-én. Talál megéreztem volna, hogy két év múlva meghalok? Lehetséges ez? Nagyon jó lenne...

2013. nov. 5. 21:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. nov. 5. 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:

A halál mindennek a vége. Rokonaink, barátaink meghalnak, de nekünk élnünk kell.

Ráérsz a halállal törődni betegen és öregen.

2013. nov. 5. 21:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem. (egyeske viccol, ahogy szokott)
2013. nov. 5. 21:57
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

fel a fejjel, bármelyik nap meghalhatsz. gondolj erre minden reggel, hogy ím egy újabb lehetőség és lehet jobb lesz a napod.

amúgy az új testamentum 27 könyvből áll.

2013. nov. 5. 22:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
háááát NEM
2013. nov. 5. 22:30
 6/12 anonim ***** válasza:
úristen...............
2013. nov. 5. 23:00
 7/12 anonim ***** válasza:
De most erre mit lehet mondani???
2013. nov. 6. 10:04
 8/12 Petrás Évi ***** válasza:
Attól h a szeretted meghalt te nem fox. Hülyeség...
2013. nov. 6. 11:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez csak a gyász és a félelem...! Majd jobban leszel.
2013. nov. 6. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:

#7: Aki hisz az ilyen ökörségekben, annak semmit. Illetve bármit, mert okosabb nem lesz tőle... Max. november 28-án reggel, mikor felébred. De azt a "tudást" meg válaszok nélkül is megszerzi majd, amint felébred.

Én csak reménykedem benne, hogy 28-án reggel kétszer fog felébredni. Egyszer az álomból, egyszer pedig ebből a hülyeségekben való hitből... Akkor majd rájön, hogy tökfeleslegesen túráztatta magát ezen a hülyeségen három teljes hónapig.

2013. nov. 6. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!