Mit jelent, hogy álmomban babát vártam?
Igen,jelentheti azt is.
Vagy találkozni fogunk.
Lehet, hogy úgy van, ahogy gondolod, de nem biztos. Érdemes ezt is elolvasnod: Mindnyájunkban "lakik" egy "belső gyermek".
Itt egy idézet a wikikönyvek egyik oldaláról: A Belső Gyermek
"Volt egy időben egy folyton, folyvást visszatérő álmom.
Az volt a lényege, hogy van egy kisbabám, akit ölelve magamhoz szorítok, és mindenki el akarja venni. Át kell mennem különböző folyosókon, ajtókon, lépcsőkön fel, vagy le, csipkerózsika-kastélyt utánzó, vadrózsával befutott házfalak mellett, omladékok között és mindenütt állnak különféle emberek, rám lesnek, várnak, és el akarják venni a kisbabámat. Én kiügyeskedem magamat a kezeik közül, megvédem, és megőrzöm a babát. Hát csoda, ha fáradt vagyok, mire felébredek?
Egy- két évig, vagy tovább, néhány hetenként visszajött ez az álom. Végül gyógyító-tanító segítőmhöz, Allához fordultam.
Emlékezetemben így maradt meg ez a beszélgetés:
A kisbaba te vagy – mondta. Az emberek, akik el akarják venni tőled a kisbabát, a családtagjaid, munkahelyed, barátok. Ők azt szeretnék, ha azt tennéd, amit ők mondanak, az ő életformájukat választanád, nekik élnél.
Mindnyájunkban van egy kisbaba, úgynevezett belső gyermek. Ez a belső gyermek az igazi Én-ed. A személyiségünk eredeti, isteni valósága. Csakhogy a nevelés, az iskola, a különféle elvárások, helytállások elfeledtetik veled a belső gyermeket. Kisajátítják az énedet, a személyiségedet, azaz jelképesen elrabolják a kisbabádat. Küzdesz érte, megpróbálod megvédeni, nem akarod odaadni. Erről szól az álmod."
Lehet, hogy a te álmod nem pont ilyen, de érdemes ezen is elgondolkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!