Az álmomban az esküvőmet láttam és oltárig végig könnyeztem. Magamat nagyon szépnek láttam, de barátom rám se nézett, meg se csókolt, pedig vártam volna. Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
A furcsa az egészbe, hogy a szüleim nem kedvelik a barátomat és ha hozzá mennék férjhez az esküvőmre se jönnének el. Az álmomban pedig teljes béke volt a két család között. Hozzáteszem, hogy nagyon szeretem a barátomat és eltudnám képzelni, hogy egyszer hozzá megyek feleségül. Ami még furcsa volt nekem, hogy engem nő(anyukám) a barátomat pedig férfi(az egyik nagybátja) kísérte. A barátomat inkább apukám fogadja el és mégis őt nem láttam, az ő szülei pedig teljes mértékben velünk vannak és őket se láttam az esküvőn. Nem is templomban hanem egy kis ház előtt esküdtünk és ülve!2011. ápr. 22. 10:18
1/2 anonim válasza:
talán azt jelenti h vmi módo kibékülnek a családtagok+barátod de ennek áras lesz ami miatt te nem leszel boldog.De arra is gondoltam h talán nem is a mostani barátod volt az esküvőn?Láttad őt is?
Furcsának tűnik h szereted az álmod pedig azt mutatja h közönyösek vagytok egymásnak.
Biztos h valami ilyesmit jelenthet h a viszály ugyan megszűnik de lesz vmi mögöttes dolog ami neked kellemetlen v vmit ronthat a kapcsolaton.
Ez jutott így eszembe hirtelen.Amúgy szerinten a magunk álmát mi tudjuk a legjobban megfejteni így csak tippelni lehet.
2/2 A kérdező kommentje:
De a mostani barátomat láttam. És tudom, hogy ő is nagyon szeret, ezért nem értettem a reakcióját, volt már köztünk erről szó és teljesen máshogy gondolja. Sírni meg igazából a boldogságtól sírtam, de voltak pillanatok, mikor ugyéreztem, hogy nem. Abban viszont igazad lehet, hogy olyan áron békülnek ki, amiből nekem valami fájdalmas lesz. Ebben lehet valami igazság. Köszi ;)
2011. ápr. 22. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!