Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmomban az esküvőmet...

Az álmomban az esküvőmet láttam és oltárig végig könnyeztem. Magamat nagyon szépnek láttam, de barátom rám se nézett, meg se csókolt, pedig vártam volna. Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
A furcsa az egészbe, hogy a szüleim nem kedvelik a barátomat és ha hozzá mennék férjhez az esküvőmre se jönnének el. Az álmomban pedig teljes béke volt a két család között. Hozzáteszem, hogy nagyon szeretem a barátomat és eltudnám képzelni, hogy egyszer hozzá megyek feleségül. Ami még furcsa volt nekem, hogy engem nő(anyukám) a barátomat pedig férfi(az egyik nagybátja) kísérte. A barátomat inkább apukám fogadja el és mégis őt nem láttam, az ő szülei pedig teljes mértékben velünk vannak és őket se láttam az esküvőn. Nem is templomban hanem egy kis ház előtt esküdtünk és ülve!
2011. ápr. 22. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:

talán azt jelenti h vmi módo kibékülnek a családtagok+barátod de ennek áras lesz ami miatt te nem leszel boldog.De arra is gondoltam h talán nem is a mostani barátod volt az esküvőn?Láttad őt is?

Furcsának tűnik h szereted az álmod pedig azt mutatja h közönyösek vagytok egymásnak.

Biztos h valami ilyesmit jelenthet h a viszály ugyan megszűnik de lesz vmi mögöttes dolog ami neked kellemetlen v vmit ronthat a kapcsolaton.

Ez jutott így eszembe hirtelen.Amúgy szerinten a magunk álmát mi tudjuk a legjobban megfejteni így csak tippelni lehet.

2011. ápr. 22. 10:39
 2/2 A kérdező kommentje:
De a mostani barátomat láttam. És tudom, hogy ő is nagyon szeret, ezért nem értettem a reakcióját, volt már köztünk erről szó és teljesen máshogy gondolja. Sírni meg igazából a boldogságtól sírtam, de voltak pillanatok, mikor ugyéreztem, hogy nem. Abban viszont igazad lehet, hogy olyan áron békülnek ki, amiből nekem valami fájdalmas lesz. Ebben lehet valami igazság. Köszi ;)
2011. ápr. 22. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!