Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álomban a...

Mit jelent az álomban a bocsánatkérés, de leginkább a megbocsátás, más iránt?

Figyelt kérdés

Volt legjobb barátnőmmel több, mint egy éve, nem is beszéltünk, miután csúnyán összevesztünk, leginkább nem az én hibámból. Nagyon sokat sírtam utána,mindig a barátom vigasztalt, azóta ő egyben a barátom, barátnőm, bátyám, legjobb barátom stb. Nagyon sokáig úgy éreztem, hogy utálom azt a lányt, többször is álmodtam róla, leginkább arról, hogy kibékülünk, de mindig én kértem bocsánatot tőle az álmomban. Azt éreztem, hogy sosem fogok tudni megbocsátani neki, de ma éjjeli álmom az volt, hogy odamentem hozzá, és megmondtam, hogy megbocsátok neked, de nem láttam az arcán a megkönnyebbülést. Valahogy ma mégis úgy keltem fel, hogy 'na, talán most sikerült tényleg elengednem, és túltenni magam ezen'.

Sokáig nem is köszöntem vissza neki, kerültem a társaságát, és a véletlen összefutásokat is.( Nem mintha keresett volna). 1-2 hónapja már úgy ahogy elkezdtem neki köszönni-visszaköszönni, de még mindig nem éreztem, hogy megbékéltem volna vele. De talán mostantól tényleg.

Kérdésem lényege: Miért álmodok ennyiszer vele, és a kibékülésünkről? Arról, hogy nem az én hibám miatt miért én kérek bocsánatot ? És álmokban mit jelent a tényleges megbocsátás?

2013. okt. 30. 10:05
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és 16/L - nem tudom, hogy számít-e
2013. okt. 30. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az álmod a következő feszültség miatt van:

Egyrészt meg vagy bántódva a veszekedés miatt, és hogy ő elárulta a barátságotokat. Másrészt van benned egy olyan érzés, hogy talán mégis a te hibád, vagy legalábbis könnyedén tehetnél érte, hogy minden jóra forduljon.

Sértettség és bűntudat harcol benned. A megbocsátás egy olyan szituáció, amikor a bűntudat kerekedik felül, ilyenkor a barátnőd a te sértett éned, ezért nem értékeli a gesztust.

2013. okt. 30. 10:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy... semmit. Nem vagyok álomfejtő, de az álmok jelentéktelenek, hülyeség is foglalkozni velük. Úgy se történik meg.
2013. okt. 30. 11:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.. hát azt hiszem, hogy igazad van. De ez már régen történt, nem értem, hogy miért jön elő még mindig. ment a zöld :)
2013. okt. 30. 11:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Második: oké, de mégis úgy ébredtem fel, hogy ' talán már vége az örökös bánkódásnak, és önmagam marcangolásának azért, mert ez történt.' ha nem jelentene semmit, nem is éreznék semmit. tudom, mert többször volt ilyen.
2013. okt. 30. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
De akkor menjetek beszélgessetek, béküljetek ki. Bulizzatok együtt egy jót, az mindent megold. Jó lesz
2013. okt. 30. 11:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Ki van zárva. Többet nem teszem ki magam ilyen sérelemnek, az egy dolog, hogy magamban talán sikerült megbocsátanom neki, de tudom, hogy milyen, és azt is, hogy nem lenne jobb semmi. Barátnőként pedig biztos, hogy nem tekintek rá többet. Magamat pofoznám fel, ha így lenne. De azért köszi.
2013. okt. 30. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.