Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Hogy kérjek...

Avie21 kérdése:

Mit csináljak? Hogy kérjek bocsánatot?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm (legyen "X". Vele már elég régóta (több mint 6 éve)legjobb barátnők vagyunk, de azt vettem észre, hogyha az érdekei úgy kívánják, teljesen leszar engem, simán cserbenhagy stb... Jött egy új lány is az osztályba (ő legyen "y"), akivel én elég jóban voltam, de X vele is azt csinálja mint velem. Van egy igazán bunkó csaj az osztályomba, aki mindenkit (értsd: a neki per pillanat nem szimpi embereket) kiközösít, és most "Y"-t is. És én is beálltam hozzájuk (az bartánőm és egy másik csaj) piszkálódni, amire egyáltalán nem vagyok büszke! A drága "barátnőm" pedig most is szépen szarban hagyott, nekem meg elegem van belőle! Bocsánatot szeretnék kérni a lánytól, és valahogy szeretném lerázni "X"-et. Nem is szeretnék vele beszélni csak ha nagyon muszáj! Lécci segítsetek!!! Segítőkész, kulturált válaszokat kérek!

2013. okt. 17. 15:02
 1/2 Segítek ha tudok válasza:
Talán az lenne a legjobb ha egy ideig te is úgy viselkednél mint X. Akkor talán lekopna rólad, mondván "nem is vagy igazi barátnő". Y pedig meg fog bocsájtani, hisz egy új közösségben szükség van barátokra.
2013. okt. 17. 17:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot.:)
2013. okt. 19. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!