Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után kérjek bocsánatot, maradjak vele?
Helyzet a következő:
1,5 éve vagyunk együtt (ő23 én20), télen rendesen elhanyagolt, napokra eltűnt, nem érdekelte hogy aggódom érte így karácsonykor szakítottam vele. Nem is keresett, semmi, bulizott stb. A szünetben megismerkedtem egy fiúval, szilveszterkor volt egy egyéjszakás kalandom vele. Miután megtudta, mert láttak a fiúval és eljutott hozzá, elkezdett keresni, hogy szeret és velem akar lenni. Adtam neki egy esélyt, később összejöttünk újra.
A fiúval semmilyen formában nem tartom a kapcsolatot, sőt más fiúkkal se (akkor volt hogy fiú oszt.társam megkérdezte tőlem facen a házit, ennyi). Nem járok el bulizni, legutóbb szilveszterkor voltam házibuliba. Nem bandázok, csak barátnőim vannak, fiúkkal még ha muszáj se szeretek beszélni. Nagyon nehéz volt meggyőzni hogy ne legyen féltékeny.
Erre a héten megláttam hogy egy lány úgy ír neki hogy birtokjellel látja el a nevét (értsd pl JózsiKÁM) mondtam neki hogy örülnék ha nem becézgetné a csaj. Erre most ő van felháborodva hogy megkértem hogy mellőzze... Ő lehet féltékeny a semmire, én szerintem jogosan, nem... Erre másnap reggel a következő mondatot vágta hozzám: te akivel csak megismerkedsz lefekszel. - majd megcsókolt és elment. Lefagytam. Még ha tényleg lenne oka féltékenynek lenni, a barátnőim is megdöbbentek, mondták hogy tanúsíthatják hogy nem vagyok olyan,olyannal aki tényleg eljár stb mit csinálna?!
Nem voltunk együtt, szerinte de együtt voltunk és megcsaltam, meg vagyok bélyegezve...
Erre most megkértem hogy akkor keressen ha kellek neki. Hát nem keres. Gondolom várja hogy bocsánatot kérjek. Ezek után? És én? Ő beszélgethet lányokkal nem akárhogy, tele szívekkel, én meg senkivel ?!
De milyen választ vársz erre? Mert ez egy ilyen tipikus kávézóba beülös csajos kipletyizős barátnő lelki ápolós téma. Ezzel 3 barátnőd ellenne egy héten át.
De én mit irjak, hogy minden férfi disznó? Nem irhatom, én is pali vagyok.
Rúgd ki a p1cs@ba és slussz. Birtoklási vágya van, ezt én nekem kell leirjam innen oda neked, annak aki ebben a kapcsolatban él? 20 éves vagy, azért 16 elmúltál már, pár dolgot átláthatnál magadtól.
Abba a pillanatba ahogy kirúgod vagy megjelensz egy másik férfi oldalán egyből pedálozni fog. Lehozza a csillagokat az égről. De nem miattad, hanem mert azt hiszi ez egy verseny. Te már az ővé vagy és slussz. Szerinte.
Mutasd meg neki, hogy nem.
Vagy pletyizz a barátnőkkel lélekápolóst, ahogy te akarod, a te életed, nem az enyém.
Csak annyi a helyzet hogy fölényben érzi magát, mert te lefeküdtél mással, és ezt akármi rosszat is csinálnál rögtön ezt dörgölné az orrod alá. Ha már volt mersze egyedülállóként mutatkozni, akkor mond meg neki hogy csinálsz belőle igazit. És hogy téged többet ne keressen, mert nem kaphat meg, és egyetértek az előttem szólóval hogy onnantól kezdve még jobban fog pedálozni nálad, mert neki a nő birtoklási versenybe csap át. Az ilyen ember nem képes normális kapcsolatra. Szóval hajrá fel, egy új és jobb élet reményében!
29/F
Újabb informácikat csepegtetsz, amikre újabb reagálást vársz. Most mit szeretnél, kipletyizni lelkedből a bánatot? És épp velem?
Csak azért irtam neked, mert tisztelem a lojalitásod, amit a pasid kap tőled még mindig mindezek ellenére.
De ennek is kell hogy határa legyen. A pasid nem tartja be a barátság, szerelem és összetartozás alapvető szabályait. Ezt igy ahogy van, mondd meg neki.
Azt is, hogy ezt felejtse el, most van a vége ennek a korszaknak. Ha jó akkor jó, ha nem akkor nem. Ezt rágja át, menjen haza és döntse el.
Miután elhagyott volt egy ügyed. Semmi köze hozzá, sem ennek a kapcsolatotokhoz. Ha ebböl fegyvert akar kovácsolni és ezzel akar rajtad uralkodni azt most döntse el, mert eddig lehetett és most jött el az a pont, hogy meguntad.
Nem akarod többé hallanni.
De lényegtelen az egész asmit irok, mert ha vele maradsz midnenképp porul jársz, itt neki már nem rólad van szó, hanem arról a szerepről amit te nyújtasz neki. Te bármilyen 2-vel kezdödő személyigazolvány számuval helyettesithető vagy ebben a sztoriban a számára már.
Őt a tulajdonlás, a birtoklási vágy és a versenyszellem hajtja már, nem a te személyed.
Viszont kezd kirajzolódni, hogy az én tanácsomat te nem leszel képes megfogadni és mellette maradsz, tehát tök fölöslegesen irtam ezt az egészet, neked ez végülis igy egész jó, csak némi pletyire vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!