Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az para hogy megálmodtam a...

Az para hogy megálmodtam a halálom?

Figyelt kérdés
Tudom hogy az ember egy éjjel több álma is van de mire felébred elfelejti ezeket. Nos nekem kevés olyan álmom van amire emlékszem is. De azokban az álmokban megálmodom mi történik velem. Egy csomó balesetemet megálmodtam és 3-4 évre rá mire elfelejtettem bekövetkezik és olyankor újra eszembe jut és dejavu érzésem van akkor. Kb. 1,5 éve megálmodtam a saját halálom ahogy elűt egy vonat.

2013. okt. 29. 23:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ejj ha a lottó számokat is így megtudnám álmodni. :)

Komolyan szólva: Amikor látod magad meghalni azt jelenti, hogy változás előtt áll az életed.

Azért szokta az ember ezt álmodni, mert a személyiségének egyes része elpusztulnak, megsemmisülnek és a helyére új dolgok kerülnek.

Szóval semmi "para".

Valószínűnek tartom 1,5 éve nagy változás előtt állhatott az életed. Ez természetes! :)

(Azért a vasutakat a biztonság kedvéért ha tudod kerüld)

Nem vagyok szkeptikus!

2013. okt. 29. 23:59
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
bitch please, már sokszor megálmodtam a halálomat, lóf_sz se történt
2013. okt. 30. 00:03
 3/14 anonim ***** válasza:
38%

ha elfelejtetted akkor minek írod azt, hogy "megálmodtam a saját halálom ahogy

elűt egy vonat." most lebuktál ne kamuz Rossz szokás

2013. okt. 30. 00:06
 4/14 A kérdező kommentje:

Figyu az elfelejtettem az arra vonatkozik hogy a bekövetkezés előtti pillanatban nem emlékeztem arra az álmomra és mikor megtörtént akkor újra eszembe jutott.

A változásban van valami mert mostanában igencsak átalakult az életem, mintha nem is én lennék ^^

2013. okt. 30. 00:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Például csak a te kedvedért régen megálmodtam hogy beleállítóm a fejszét a lábamba véletlen és mikor bekövetkezett akkor jutott ÚJRA eszembe az az álom. És ez csak egy a sok közül.
2013. okt. 30. 00:23
 6/14 RamoneGirl válasza:
Ha lényegesnek tartod, és aggaszt akkor esetleg nézz utánna jóskönyvekben vagy ún. álmoskönyvekben. Az álmoskönyvekben benne van bizonyos álomképek jelentése- nem feltétlenül jeleni azt hogy meghalsz, vagyhogy ilyen lesz a halálod.
2013. okt. 30. 00:46
 7/14 anonim ***** válasza:

Ohó, nagyon para. Én azt álmodtam egyszer, hogy elüt egy helikopter. És másnap majdnem nekemjött egy Apache!

(indián)

2013. okt. 30. 08:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Ne hazudj pinokkió összevissza beszélsz kérdező -.-
2013. okt. 30. 09:34
 9/14 A kérdező kommentje:
a hülyeségek nem érdekelnek, szóval vagy értelmeset írj vagy semmit. Amit kérdeztem komolyan kérdeztem, ha nem tudsz normálisan válaszolni ne tegyél úgy mint egy bar.m
2013. okt. 30. 10:16
 10/14 anonim ***** válasza:
Ó hát én komolyan mondtam.
2013. okt. 30. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!