Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szíven szúrás, ezt álmodtam,...

Szíven szúrás, ezt álmodtam, mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy hölgy ismerősömmel álmodtam ma, elég részletesen és nagyon bennem maradt. Próbáltam keresgélni mit jelenthet, mert mióta felkeltem nagyon nyomaszt, de semmit sem találtam, ezért fordultam hozzátok.

Egy ismeretlen épületben voltunk, két külön szobában, két marcona férfi indult épp hozzá, azt hiszem megerőszakolni. Én akkor még nyugodt voltam, az volt bennem, hogy erős nő, meg fogja tudni védeni magát. Azután átmentem a szobába, a két férfi már nem volt ott, és ott találtam a nőt az ágyon, meztelenül, és egy lyuk volt a mellkasa közepén, mintha egy késsel szúrták volna meg, nem nagy vágás, 1-2 centi, akkor nagyon kétségbe estem, de láttam, hogy ütemesen bugyog a vér, és arra gondoltam, hogy ez jó, mert még dobog a szíve. A karjaimba vettem és elindultam vele, hogy kórházba vigyem, a két férfi még ott volt, cseleznem kellett, hogy kijussunk, ezt most nem írom le, mert hosszadalmas volt, de a lényeg, hogy sok időt vesztettem. Kijutottunk és hirtelen a saját udvaromban találtam magam, elindultam a kocsimhoz, de a pici beállóban még két másik kocsi áll ott... Közben folyamatosan ellenőriztem a lyukat, a vér még bugyogott. Megint egy csomó idővesztés, amíg elálltak, aztán a kaput nem tudtam kinyitni, amikor végre szabad lett az út, még utoljára ránéztem, a kocsim hátsó ülésére fektettem, de akkor már nem élt. A következő kép már, hogy egy nagy asztal körül ülünk számomra ismeretlenekkel és két civilruhás rendőr (azt hiszem) épp azt kérdezi ki milyen rokoni kapcsolatban állt vele, nekem meg potyogtak a könnyeim.

Esetleg valakinek ötlet, hogy mi lehetett ez?

2013. okt. 26. 10:48
 1/4 anonim válasza:

Te legalabb aludtal......

En mintha este mar "megeteztem" volna,szorongva felig aludtam csak...es reggel kaptam egy szamomra kozeli barattol egy negativ smst..... :((

2013. okt. 26. 11:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Az illető nőt aki az álmodban volt megszeretnéd menteni tudat alatt?
2013. okt. 26. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok krimit néztél mostanában.
2013. okt. 27. 15:14
 4/4 anonim válasza:
Kálámbó, Poáró,Monk,Miss Márpl :) Válassz majd vmelyik felfedi titkodat ;)
2013. okt. 30. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!