Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt almodtam, hogy agyverzest...

Azt almodtam, hogy agyverzest kapok. Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Edesapam tavaly majusban agyverzesben hunyt el, isten nyugosztalja, es tegnap este azt almodtam, hogy agyverzest kapok. De nem akarhogy. Lefekudtem aludni, arccal az ajto fele, es felalomba merultem. Tudtam hol vagyok, es hogy kb mennyi az ido, es ekkor jelent meg az almom. Mintha folytatodott volna onnan hogy lefekszek, elalszok, aztan almomban felebredtem, es arra lettem figyelmes, hogy egyre hangosabb bugast hallok.. Forgolodtam, a szivem ugy vert mintha szivrohamom lenne, es felkeltem az agybol, elindultam kifele. A bugas meg hangosabb volt, mar semmi mast nem hallottam csak azt, es ahogy kileptem az ajton elzsibbadt mindenem es osszeestem. Ekkor ebredtem fel az agyamban, vert a viz es a szivem tenyleg nagyon gyors volt. Mit jelenthet ez? Lehet jelentosege?
2013. okt. 17. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy tudatosan vagy tudat alatt úgy gondolod, hogy agyvérzésben fogsz meghalni.
2013. okt. 17. 18:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Aha, ertem.. Egyebkent 22 vagyok, szoval eleg korai lenne meg :/
2013. okt. 19. 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!